Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Sahm i Seoul – Fantastiske cocktails

Bar Sahm, cocktail bar in Seoul

Sahm ligger nede af en af de mere anonyme gader i Apgujeong. Der er ikke plads til mere end en håndfuld personer rundt langs baren, så selvom der ikke er noget hemmeligt over Sahm, så gør det cool klientel samt det faktum at de fleste af bartenderne ser ud som K-Pop-stjerner, at man føler at man er trådt ind i en hemmelig hule. En hemmelig hule med virkelig gode cocktails.

Sahm er et af den slags steder som du kunne sige, at du havde læst om på en rejseblog, men som du også sagtens ville kunne bilde folk ind, at din trendy veninde fra Seoul havde anbefalet dig at besøge. For selvom vi så en expat eller to, så føles SAHM meget lokal, og vældigt hip.

Vi havde egentlig planlagt at vi skulle ud på barrunde, men vi endte med at tilbringe hele aftenen på Sahm, og jeg tror vi fik sippet os igennem det meste af menukortet.  De er seriøse med deres cocktails på Sahm, og de går til arbejdet med en omhu, som jeg kun tidligere har set på old-school cocktail barer i Ginza i Tokyo. Jeg kan ikke huske navnene på nogle af de drinks vi fik, men alting smagte stjernegodt:)


Sahm, 660-17 Sinsa-dong, Gangnam-Gu, Seoul

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.