
Jeg plejer at sige, at jeg hellere vil have en lille buffet, hvor der er kælet for detaljerne, end en stor buffet, hvor alt lige mangler de sidste 10%. Men nogle gange får man faktisk begge dele – og sådan en morgenmad fandt jeg på Marriott Nai Yang. Buffeten her er både stor og virkelig god. Jeg ved ikke, om det skyldes, at hotellet stadig er relativt nyt, men både maden og servicen har indtil nu været langt bedre, end hvad jeg ellers har oplevet på hoteller i samme kategori.
En af de ting, jeg især er vild med, er nudelsuppe-stationen. Man vælger selv, hvilke urter og hvilke slags kød- eller fiskeboller man vil have, og afleverer sin skål til kokken, som koger det hele et par minutter. Derefter kan man selv smage suppen til med fiskesauce, chili, eddike og peber fra et lille bord ved siden af. Der er også en juicebar, hvor man kan sammensætte sin egen juice eller smoothie, og hver dag står der en sød overraskelse fremme – enten en kage eller en thailandsk dessert, som jeg selvfølgelig er nødt til at smage på.
Jeg kan godt lide at gå på opdagelse i buffeten og prøvesmage lidt af det hele. Især når der er tænkt over detaljerne og man kan mærke, at det ikke bare er lavet for at fylde op. Det er sjældent, jeg siger det om hotelmorgenmad, men her glæder jeg mig faktisk til at stå op.










