Phuket: Morgenmad på Marriott Nai Yang

Nai Yang Marriott morgenmadsbuffet

Jeg plejer at sige, at jeg hellere vil have en lille buffet, hvor der er kælet for detaljerne, end en stor buffet, hvor alt lige mangler de sidste 10%. Dog behøver det ene ikke udelukke det andet, og morgenmadsbuffeten på Marriott Nai Yang er både stor og fyldt med rigtig god mad. Jeg ved ikke, om det er fordi hotellet stadigvæk er nyt, men både mad og service har indtil nu væsentligt bedre, end hvad jeg har oplevet på mange tilsvarende steder i samme kategori.

Buffeten har blandt andet en nudelsuppe-station, hvor man selv kan vælge hvilke urter, og hvilken slags kød- eller fiskeboller man vil have i. Man afleverer sin skål til en af kokkene, som koger det hele et par minutter, og derefter kan man yderligere smage suppen til med fiskesauce, peber, chili og eddike fra et bord i nærheden. Der er også en juicebar, hvor man selv kan sammensætte sin juice eller smoothie, og så er der hver dag en sød overraskelse i form af kage eller thailandsk dessert. Jeg skal helst smage på alt, mens Poul har en noget mere konservativ tilgang til tingene. Er der friskpresset juice, omelet og bacon, så er han glad og behøver ikke sondere terrænet yderligere.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop