Koh Phangan og Same Same Hostel

Koh Phagnan

I 2007 var jeg i Thailand i lidt over en måned. Hovedformålet var at LASIK-operere mine øjne, så jeg kunne blive pilot, men da selve operationen ikke tog mere end 20 minutter var der  rigeligt med tid til at udforske landet efter at have hvilet ud nogle dage i Bangkok.  De første uger rejste jeg rundt med min gode ven Lasse og vi besøgte Phuket og Hua Hin, men de sidste 2 uger var jeg bare mig selv.

Da jeg havde brugt det meste af rejsebudgettet da Lasse var der, måtte hotelovernatninger og hummer-middage vige pladsen for backpackerliv og street food, men af de mest fantastiske ting ved Thailand at man kan leve aldeles udmærket for næsten ingen penge. Samlet set brugte jeg ikke mere end omkring 4000 kr. inklusive udflugter og transport frem og tilbage til Bangkok de 2 uger jeg rejste rundt selv og dette vel at mærke uden at jeg måtte ud og fange min mad selv.

Thailand er lidt specielt i og med at der foregår en kontinuerlig trade-off mellem altopslugende masseturisme og alt hvad det indebærer af prostitution og Glade Vikinger på den ene side og de knapt så eksploiterede, men også noget mindre komfortable backpacker-oaser på den anden side.

Koh Phagnan er stadigvæk mere backpacker paradis end det er boom-boom girls og det er et rigtigt godt sted at tage hen hvis man rejser alene. Hvis man savner menneskeligt selskab kan man bare gå ned til stranden og snakke med de andre backpackers og hvis man vil være for sig selv kan man stadigvæk gå ned til stranden og bare lade være med at sige noget 🙂

Haad Rin er berømt (og berygtet) for sine Full Moon Parties, men da jeg var der, var der stille og roligt og rigtigt billigt. Jeg boede på et hostel, Same Same, som er et af de bedste hostels jeg har boet på. Same Same er danskejet og ligger i gangafstand til Haad Rin stranden. Dengang jeg boede der, var der ikke noget varmt vand på værelserne, men jeg kan se på deres website, at det er der nu.

Da jeg var til reunion med min gamle gymnasieklasse sidste år, kom jeg til at snakke med en gammel klassekammerat om Thailand og rejser, og det viste sig at to af hendes veninder nu ejer og driver Same Same! Verden er lille:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog