Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Chiang Mai: Farverig Frokost på Meena Rice Based Cuisine

Chiang Mai: Farverig Frokost på Meena Rice Based Cuisine

Inden pandemien var jeg i Chiang Mai, men det er ikke meget jeg har fået blogget derfra, og det er faktisk synd, for jeg havde nogle rigtig gode oplevelser deroppe. På madfronten var rejsen højdepunkt Meena Rice Based Cuisine, som er en moderne thailandsk restaurant med fokus på sund mad og ris. Det var Sylvia fra Chimmuwa, som havde anbefalet mig at prøve Meena, da hun vidste, at jeg er meget interesseret i mad og helt vild med restauranter, som skiller sig positivt ud på den ene eller den anden måde.

Meena ligger i et traditionelt thailandsk hus ned til en lille sø, omgivet af masser af træer og natur. Der var godt fyldt, da jeg var der, men efter lidt ventetid fik jeg et bord udenfor. Alt på menuen lød superlækkert, så jeg spurgte personalet, hvad de kunne anbefale, og endte med at bestille det meste af det, de foreslog, hvilket viste sig at være alt for meget for en person.

Jeg fik en lækker spicy dip med grøntsagsstave, og blå fried rice, der blev serveret sammen med en lotus, som jeg først troede bare var til pynt, indtil personalet forklarede mig hvordan man kan pille kernerne ud og spise dem. Jeg fik også fisk med lemongrass-salat på personalets anbefaling, og ønskede, at jeg havde haft mere appetit, for det var en virkelig lækker ret. Til dessert bestilte jeg mango sticky rice med Meenas berømte 5-farvede ris og masser af frisk og lækker mango, og så nåede jeg også lige at drikke to flotte drinks fra menuen: En blå drink med butterfly pea-blomster og en frisk sodavandsdrink med jordbær, så jeg ikke fordampede helt i varmen.

Jeg så at Meena har fået en Bib Gourmand i Michelinguiden for Thailand 2023, og hvis maden er bare halvt så god, som da jeg var der, er det helt sikkert fortjent. Et rigtig godt sted, hvis man har lyst til sund og moderne thailandsk mad i skønne omgivelser.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje