Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Phnom Penh: House Boutique Eco Hotel

House Boutique Eco Hotel – An eco-friendly stay in Phnom Penh

House Boutique Eco Hotel er en lys og indbydende oase i hjertet af Phnom Penh. Hotellets 25 stilfuldt indrettede værelser har alle eget badeværelse, og hotellet har en varm og hyggelig atmosfære.

Start dagen med morgenmad i hotellets restaurant, inden du begiver dig ud for at udforske Phnom Penh. Prøv at få et af bordene udendørs ved siden af poolen. På House Boutique Eco Hotel har man nogle af Phnom Penhs bedste restauranter, caféer og barer indenfor gangafstand, og de fleste af byens turistattraktioner og sightseeing når man med en kort tur i tuk-tuk, hvilket gør hotellet til en rigtig god base for at udforske Phnom Penh.

House Boutique Eco Hotel er ejet og drevet af Vannary San, som også er kvinden bag fair fashion mærket Lotus Silk. Hotellet arbejder kontinuerligt med at reducere affald og spild samt implementere mere bæredygtige processer. Værelserne er indrettet med Lotus Silk’s egne bæredygtige og etisk fremstillede tekstiler og design, og de små sæber og shampoo på badeværelset kommer fra lokale leverandører.

Mitzie Mee – Sanne: Da jeg sidst boede på House Boutique Eco Hotel var turistsæsonen lige begyndt, og de fleste andre gæster var europæiske solorejsende eller unge par. Da det ikke er alle værelserne, der har altan, fungerer poolen som et naturlig samlingspunkt, og der var en god, og livlig atmosfære i poolen og baren. En af mine yndlingsrestauranter i Phnom Penh, Farm to Table, ligger kun en kort gåtur væk, og der er også en filial af Brown (Cambodias egen upscale café-kæde) i nærheden.

Hvem skal bo på House Boutique Eco Hotel? Folk som tænker på miljøet og som vil have et komfortabelt ophold i et rigtig godt område i Phnom Penh

House Boutique Eco Hotel, No 76, Street 57, Phnom Penh (Between Mao Tse Toung and Beoung Keng Kang Market), Chamkar Mon, Phnom Penh

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Phnom Penh her:

Phnom Penh

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje