Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Pizza 4P’s – Gode pizzaer i Phnom Penh

Pizza 4P's - Gode pizzaer i Phnom Penh

Pizza 4P’s i Phnom Penh er den første internationale filial af den japansk-ejede pizzakæde fra Vietnam. Restauranten ligger i et rustikt men stilfuldt lokale tæt ved floden, og på menuen finder man både klassikere som Margherita pizza, men også pizzaer med japanske ingredienser som fx, laksesashimi samt løg-og ricottasauce og meget andet. Kan man ikke bestemme sig, kan man vælge en Half & Half med to forskellige toppings på en pizza, og Pizza 4P’s skiller sig virkelig ud fra resten af pizzarestauranterne i Phnom Penh.

Pizza 4P’s har også en ambitiøs plan om at redde verden og kører med et zero-waste koncept, som jeg synes er beundringsværdigt. Udover pizza kan man også bestille pasta, desserter og øl. Jeg er selv for ung til at drikke øl, men jeg har hørt at deres øl skulle være rigtig god.

Maden er lidt til den salte side, men det smagte rigtig godt, og mens man spiser kan man nyde den flotte udsigt til floden. Pizza 4P’s er meget populære disse dage, så det kan anbefales at bestille bord i forvejen, så man slipper for at vente. Hvis du kan lide pizzaer med et twist, så er Pizza 4P’s helt sikkert noget for dig.

Prisniveauet er ret standard for pizzarestauranter i Phnom Penh, og de fleste pizzaer og hovedretter koster 7-10$.

Pizza 4P's - Gode pizzaer i Phnom Penh

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Phnom Penh her:

Phnom Penh

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje