Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Phnom Penh: Angkor Bullet Jewellery – På besøg i smykkeværkstedet

Angkor Bullet Jewellery

I mit tidligere blogindlæg talte jeg med Chantha om hans liv og hvad der inspirerede ham til at starte Angkor Bullet Jewellery. I dette indlæg besøger jeg ham i smykkeværkstedet og ser hvordan patronhylstrene bliver smeltet og forvandles til flotte smykker .

På grund af Cambodias lange historie med krig, er det ikke svært at finde patronhylstre og bombehylstre ude i naturen rundt om i landet. I starten gik Chantha selv ud for at finde patronerne, men i dag får han også en del af patronhylstrene til smykkefremstillingen fra genbrugsstationerne, hvor de bliver indsamlet. Inden man kan begynde at smelte metallet, er det vigtigt at tjekke, at der ikke er patroner, der ikke har været affyret, for disse kan nemlig eksplodere ved opvarmning.

Det flydende metal bliver hældt i en støbeform så man får lange rektangulære stykker, som senere kan blive til halskæder, armbånd og øreringe. Chantha bruger også forskellige sten i sine designs. Nogle af stenene er natursten fra Cambodia, mens andre er farvede glassten efterspurgt af kunderne. Inspirationen til sine designs får Chantha fra traditionelle udsmykninger og steder som Angkor Wat, og han er ikke bange for at mixe det traditionelle med det moderne, hvilket giver hans smykker et ret unikt look.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Phnom Penh her:

Phnom Penh

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje