Tatie’s – Et fransk bageri i Phnom Penh

Tatie's - Et fransk bageri i Phnom Penh

Tatie’s er en hyggelig lille fransk café/bageri med klinker på væggene og kig til det åbne køkken. Man kan sidden enten udenfor eller indenfor, og der er flere hyggelige små kroge, hvor man kan slå sig ned.

Tatie’s er mest kendt for salater, tartines og sandwiches, men de servere også forskellige morgenmadsretter. Vi bestilte en tartine og en ciabattasandwich, og begge dele var desværre lidt for meget brød, og lidt for lidt fyld. Vi havde også problemer med at lokalisere ansjoserne, der ifølge menuen skulle være i tartinen, så vi spurgte personalet, som forklarede, at de var mast sammen med tomaterne.

På butiksskiltet står der Pastry, Bread, Cheese (brød, kager og ost), men kageudvalget var ret skuffende, både den dag vi optog videoen nedenfor, samt ved en tidligere lejlighed, hvor vi var forbi. En tredje gang var Tatie’s helt lukket om eftermiddagen, men som nævnt i videoen kan det meste af dette nok tilskrives Covid, og vi er overbeviste om at dette vil ændre sig, når pandemien er lagt bag os.

På Tatie’s er det bedste nok at bestille ost og vin, eller at købe brød til take-away, som mange kunder gør. Brødene så rigtig gode ud, og det samme gjorde osten, som for øvrigt er hjemmelavet. Tatie’s har ikke Phnom Penhs bedste brunch, men placeringen er rigtig god, omgivelserne er hyggelige, og personalet er sødt og venligt. Se Chic Critiques video fra Tatie’s nedenfor:

Tatie’s, #182, St 13., Phnom Penh, Tlf. 096 976 2586, Åbningstider: 7:00. – 8:00

Taties Phnom Penh map

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Phnom Penh