Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Tatie’s – Et fransk bageri i Phnom Penh

Tatie's - Et fransk bageri i Phnom Penh

Tatie’s er en hyggelig lille fransk café/bageri med klinker på væggene og kig til det åbne køkken. Man kan sidden enten udenfor eller indenfor, og der er flere hyggelige små kroge, hvor man kan slå sig ned.

Tatie’s er mest kendt for salater, tartines og sandwiches, men de servere også forskellige morgenmadsretter. Vi bestilte en tartine og en ciabattasandwich, og begge dele var desværre lidt for meget brød, og lidt for lidt fyld. Vi havde også problemer med at lokalisere ansjoserne, der ifølge menuen skulle være i tartinen, så vi spurgte personalet, som forklarede, at de var mast sammen med tomaterne.

På butiksskiltet står der Pastry, Bread, Cheese (brød, kager og ost), men kageudvalget var ret skuffende, både den dag vi optog videoen nedenfor, samt ved en tidligere lejlighed, hvor vi var forbi. En tredje gang var Tatie’s helt lukket om eftermiddagen, men som nævnt i videoen kan det meste af dette nok tilskrives Covid, og vi er overbeviste om at dette vil ændre sig, når pandemien er lagt bag os.

På Tatie’s er det bedste nok at bestille ost og vin, eller at købe brød til take-away, som mange kunder gør. Brødene så rigtig gode ud, og det samme gjorde osten, som for øvrigt er hjemmelavet. Tatie’s har ikke Phnom Penhs bedste brunch, men placeringen er rigtig god, omgivelserne er hyggelige, og personalet er sødt og venligt. Se Chic Critiques video fra Tatie’s nedenfor:

Tatie’s, #182, St 13., Phnom Penh, Tlf. 096 976 2586, Åbningstider: 7:00. – 8:00

Taties Phnom Penh map

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Phnom Penh her:

Phnom Penh

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje