Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Phnom Penh: Vegansk frokost på Masala Dosa Street Kitchen

Når jeg mødes med Alan og Mr. Pheap fra A.N.D. er det for det meste på en af Phnom Penhs veganske restauranter. Ingen af os er veganere, men de veganske og vegetariske restauranter i Phnom Penh er virkelig gode, så det er bare gået hen og blevet et naturligt alternativ til kødæderstederne.

På Masala Dosa Street Kitchen har man specialiseret sig i dosa (indiske rispandekager), som kan fås med alle mulige forskellige slags fyld. Der er også et mindre udvalg af andre veganske retter på menuen, og så selvfølgelig chai og lassi.

Til hovedret bestilte jeg en dosa med svampe i en skøn, cremet sauce, mens Mr. Pheap og Alan begge bestilte en gryderet med ris. Til dessert prøvede vi de søde dosaer med banan og chokoladesauce, og så skulle jeg selvfølgelig også have en kop chai. Det er først efter at vi flyttede til Dubai, at jeg for alvor har fået øjnene op for indisk te, chai, som er en sød, krydret te med mælk. Chaien på Masala Dosa Street Kitchen var lavet med plantemælk, men den havde stadigvæk den fyldige cremede smag, som jeg så godt kan lide.

Vegetar i Phnom Penh? Så kan I læse mere om mine vegetar-favoritter her >>


Masala Dosa Kitchen, 31E0, Samdach Sothearos BLVD 3, Sangkat Chey Chumneas, Phnom Penh

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Phnom Penh her:

Phnom Penh

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje