Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Phnom Penh: Le Bistrot på Institut Français

Phnom Penh: Le Bistrot på Institut Français

Institut Français er ikke bare stedet man skal besøge, når franskkundskaberne skal opfriskes, men også et fantastisk sted at fordybe sig i fransk kultur, inklusive fransk gastronomi på Le Bistrot, som er den franske café på området. Le Bistrot serverer lækker fransk mad til yderst fornuftige priser (mon de får tilskud af en slags?) og caféen er enormt populær, specielt blandt franske expats i Phnom Penh.

Hvad skal man bestille? 2-retters menuen (9,50$) og 3-retters menuen (11,50$) er virkelig gode til prisen. Retterne skifter hver uge, så man har mulighed for at komme godt omkring i det franske køkken for billige penge.

Der er også et galleri på instituttets område. Se hvilke kunstnere som udstiller nu på Institut Français‘s website.

I videoen nedenfor kan I se Chic Critiques video om deres besøg på Le Bistrot.

Le Bistrot at Institut Français, 218 Keo Chea St. (184), Phnom Penh

Le Bistrot at Institut Français Phnom Penh map

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Phnom Penh her:

Phnom Penh

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje