Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Udflugt fra Phnom Penh – Ratanak Restaurant på vej til Chisor Mountain

Udflugt fra Phnom Penh – Ratanak Restaurant

Hvis du skal på udflugt til Chisor Mountain, så prøv at se, om du kan klemme et besøg ind på Ratanak Restaurant, som ligger i krydset inden bjerget. Al mad bliver lavet helt fra bunden og er stegt klart på nogle minutter. Der er ingen menu, da de fleste af restaurantens gæster kommer med en guide i forbindelse med en udflugt til Chisor Mountain, men man kan bestille lige hvad man vil. Hvis de ikke har de ingredienser, som kræves for at lavet den ret, man har bestilt, så foreslår restauranten alternativer. Sidst vi var der, bestilte vi svinekød med ananas, men fik svinekød med ingefær i stedet.

Hvad skal man bestille? Ratanak Restaurant er et godt sted hvis man vil prøve autentisk Khmer-mad. Lynstegt svinekød med ingefær er et godt valg, men ellers kan dem som tør, bestille Phong Tia Koan (æg med foster indeni).


Ratanak Restaurant on National Road #2, at Phnom Chisor (Chisor Mountain) Junction, Cambodia

I videoen nedenfor kan I se Chic Critiques, aka Mr. Alan & Mr. Pheap fra fair fashion-mærket (h)A.N.D. besøge Ratanak Restaurant:

Ratanak Restaurant

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Phnom Penh her:

Phnom Penh

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje