Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Street Food i Phnom Penh: Lynstegte hjertemuslinger

Street Food i Phnom Penh: Lynstegte hjertemuslinger

Kan man lide skaldyr, og har man lyst til at prøve en rigtig autentisk snack fra Cambodia, så skal man prøve hjertemuslinger lynstegt i wok. På Central Market i Phnom Penh finder man muslingerne i sektionen med boder, der sælger fisk og skaldyr, og muslingerne bliver ofte tilberedt, mens man ser på. Først koges muslingerne, og når vandet er fordampet, lynsteges de med krydderier og andre ingredienser. Skallen smager salt og let sødligt, mens selve muslingen er blød og har en lidt fiskeagtig smag. Det er dog krydderierne og saucen, som muslingerne steges i, der gør det lækkert.

Man kan spise hjertemuslingerne som forret eller som snack efter et måltid. De er særligt populære blandt den ældre generation i Cambodia, og der en af min bedstemors favoritter.

Der er en smule arbejde forbundet med at spise hjertemuslinger, for man skal åbne skallen på hver eneste musling man skal spise. Dog er det efter min mening en del af oplevelsen, og jeg kan love, at det er hele besværet værd.

Hjertemuslinger er en virkelig unik og meget traditionel spise i Cambodia, og de små muslinger er et godt og billigt alternativ til andre fisk og skaldyr, så hvis du kommer forbi en bod, der sælger hjertemuslinger, skal du ikke tøve med at prøve dem.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Phnom Penh her:

Phnom Penh

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje