Phnom Penh: T&T Taiwan Bubble Tea

Der ligger en bubble tea kiosk få meter fra hotellet, så bubble tea er blevet en integreret del af min daglige rutine. Jeg plejer for det meste at bestille en old school boba (et andet ord for bubble tea) med sort te, mælk og tapioca bubbles uden sukker, men nogle gange har de ikke bobler, og så må man jo finde på noget andet at bestille.

Der bliver leveret nye friske forsyninger af bobler til butikken hver dag, men kommer man for tidligt på dagen, er det tit at de ikke har fået leveret boblerne endnu, og kommer man for sent er der udsolgt. Personalet er rigtig søde, og de ved efterhånden, hvad jeg vil have, så når jeg viser mig i butikken siger de med det samme enten ”no bubbles” eller ”have bubbles”:)

Det kræver lidt træning at drikke bubble tea, for hvis man suger for hårdt, så kommer de små gelékugler flyvende som små projektiler, og det er let af få dem galt i halsen. Suger man derimod ikke hårdt nok, kan boblerne sætte sig fast i sugerøret.

Hos Taiwan Bubble Tea koster de fleste slags boba 6500KHR hvilket er ca. 1.6USD, så det er en billig luksus, og i løbet af de sidste par uger, har jeg fået bevæget mig godt rundt i menuen. Når de ikke har bobler, bestiller jeg Macchiato med en brun gelé, der smager af kaffe. Drikken minder lidt om den Coffee Jelly Frappuccino, som man kan få på Starbucks i Japan under sommermånederne, og den smager rigtig godt.

Der er ikke nogen engelsk menu, men der er masser af billeder, så jeg plejer bare at pege og krydse fingre for at det er godt. Jeg plejer at bestille uden sukker, for teen og mælken er ret sød i sig selv. I dag ville jeg prøve en te uden mælk og fik bestilt noget, der smagte som iste med nogle mystiske hvide stykker i, som jeg ikke er helt sikker på hvad er. Tror det er en slags frugt, men det kunne også være gelé?

T&T Taiwan Bubble Tea, #57 Samdach Sothearos Blvd (3), Phnom Penh

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Phnom Penh