Phnom Penh: All About Chocolate – Afternoon tea på Sofitel

Phnom Penh: All About Chocolate - Afternoon tea på Sofitel

Sofitel har en fantastisk afternoon tea buffet, All About Chocolate, med fokus på chokolade, chokolade, og mere chokolade. Inden vi prøvede All About Chocolate, var vi usikre på, om man virkelig kunne fylde en hel buffet med chokolade, men vores tvivl blev gjort til skamme da vi så den flotte opstilling med chokolade i alle afskygninger inklusive et minichokoladespringvand, hvor man kan dyppe marshmallows og frisk frugt. Sofitel har teamet op med det lokale chokolademærke Wat Choc, og buffetens gæster kan smage på mange forskellige slags chokolade fra Wat Choc, inklusive lidt mere eksotiske slags som fx. chokolade med chili eller Kampot-peber. All About Chocolate ligger i “Le Bar” i den elegante hotelfoyer. Personalet fra rigtig dygtige og opmærksomme, og det yndige porcelæn på bordene samt levende pianomusik bidrog alt sammen til en stilfuld, men afslappet, stemning.

Vores te blev brygget på løse teblade i tekanden, hvilket, stik mod hvad man skulle forvente, faktisk ikke er standard i Phnom Penh. Jeg bestilte fx. grøn te på Raffles for noget tid siden og fik en tør gammel tepose, så når det en sjælden gang sker, at te bliver brygget på den rigtige måde, er det noget jeg lægger mærke til og sætter pris på.

Phnom Penh Guide & Rejseblog >>

Sofitel Phnom Penh Phokeethra, 26, Old August Site Sothearos Boulevard, Sangkat Tonlé Bassac, P Penh 12301, Tel: 023 999 200

Chic Critiques aka. Mr. Alan & Mr. Pheap fra (h)A.N.D. besøgte All About Chocolate på Sofitel. Se videoen fra besøget nedenfor:

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Phnom Penh