Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Phnom Penh: All About Chocolate – Afternoon tea på Sofitel

Phnom Penh: All About Chocolate - Afternoon tea på Sofitel

Sofitel har en fantastisk afternoon tea buffet, All About Chocolate, med fokus på chokolade, chokolade, og mere chokolade. Inden vi prøvede All About Chocolate, var vi usikre på, om man virkelig kunne fylde en hel buffet med chokolade, men vores tvivl blev gjort til skamme da vi så den flotte opstilling med chokolade i alle afskygninger inklusive et minichokoladespringvand, hvor man kan dyppe marshmallows og frisk frugt. Sofitel har teamet op med det lokale chokolademærke Wat Choc, og buffetens gæster kan smage på mange forskellige slags chokolade fra Wat Choc, inklusive lidt mere eksotiske slags som fx. chokolade med chili eller Kampot-peber. All About Chocolate ligger i “Le Bar” i den elegante hotelfoyer. Personalet fra rigtig dygtige og opmærksomme, og det yndige porcelæn på bordene samt levende pianomusik bidrog alt sammen til en stilfuld, men afslappet, stemning.

Vores te blev brygget på løse teblade i tekanden, hvilket, stik mod hvad man skulle forvente, faktisk ikke er standard i Phnom Penh. Jeg bestilte fx. grøn te på Raffles for noget tid siden og fik en tør gammel tepose, så når det en sjælden gang sker, at te bliver brygget på den rigtige måde, er det noget jeg lægger mærke til og sætter pris på.

Phnom Penh Guide & Rejseblog >>

Sofitel Phnom Penh Phokeethra, 26, Old August Site Sothearos Boulevard, Sangkat Tonlé Bassac, P Penh 12301, Tel: 023 999 200

Chic Critiques aka. Mr. Alan & Mr. Pheap fra (h)A.N.D. besøgte All About Chocolate på Sofitel. Se videoen fra besøget nedenfor:

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Phnom Penh her:

Phnom Penh

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje