Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Lotus Silk i Phnom Penh

Om Lotus Silk - Phnom Penh

Den sociale virksomhed Lotus Silk blev startet af Vannary San tilbage i 2003 med formålet at fremme lokal silkeproduktion. Der er ansat flere medarbejdere på fuld tid i lokalerne i Phnom Penh, og derudover samarbejder Lotus Silk tæt med de små væversamfund og silkeproducenter i provinsen.

Det var en fælles ven som introducerede mig til Vannary, og det viste sig hurtigt, at vi havde flere fælles bekendte, for selvom Phnom Penh er en storby, er byen også på mange måder også bare en lille andedam, hvor alle kender alle. Midori, som startede det japanske bageri, som jeg tidligere har skrevet om på bloggen, og Kanary fra CWSG er blandt nogle af vores fælles bekendte.

Lotus Silk har også en gruppe af unge kvindelige skræddere, som er ansat under ordentlige vilkår og til en løn som er væsentligt højere end hvad fabrikkerne tilbyder, og tøjet fra Lotus Silk er inspireret af trends fra Japan og Sydkorea. Det er primært klassisk og feminint, hvilket jeg synes er et rigtig godt supplement til tøjet fra (h)A.N.D., som er kendt for mere sprælske designs.

Vannary arrangerer også forskellige workshops, så hvis I er i Phnom Penh, kan I kontakte Vannary og booke et besøg his Lotus Silk og prøve kræfter med traditionel vævning og batikfarvning.

Lotus Silk, #57, St.240, Sangkat Chey Chum Nas, Khann Daun Penh, Phnom Penh, Cambodia.

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje