Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Street food i Phnom Penh – Num Krok

Num krok, Khmer street food in Phnom Penh

Khmer Num Krok er små runde kager lavet af rismel og kokos. Det er en populær street food-snack, som man kan købe fra små boder mange steder i Phnom Penh. Kagerne har en fin sprød overflade, og et blødt indre bestående af dej, der kun lige er bagt færdigt. Man kan få både salte og søde num krok, og nogle steder sælger begge dele, hvilket er perfekt for sådan nogle som mig, som har svært ved at vælge.

Den salte version har typisk små stykker forårsløg blandet i dejen for at give den smag, og den søde version serveres ofte med en sød kokossauce ved siden af.  Det er en billig snack (jeg betalte en halv dollar for 4 stk) som smager bedst, hvis man spiser dem med det samme, mens de stadigvæk er varme og lækre.

Hvis I har været i Thailand, er I måske stødt på Khanom Krok, som er den thailandske version af num krok, og er man fra Danmark kan man nok ikke undgå at lægge mærke til at støbejernspanden, som man steger num krok i, minder umiskendeligt meget om en dansk æbleskivepande. Måske der er et historisk link et sted mellem khanom krok/num krok og danske æbleskiver?

Num krok-sælgeren i videoen har sin bod i en af de små sidegader til Orussey Market, som er et fantastisk område, hvis man er på jagt efter street food i Phnom Penh.

 

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Phnom Penh her:

Phnom Penh

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje