Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Phnom Penh: Heekcaa Cheese Tea – Te med ost i

Cheese tea hos Heekcaa, BKK Phnom Penh

Oste-te lyder da bare for mærkeligt, så jeg havde egentlig besluttet mig for at Cheese Tea var en trend, som jeg ikke havde noget behov for at hoppe med på. Dog ville skæbnen, at jeg havde samlet tilstrækkeligt med Grab Rewards (Grab er ligesom Uber) sammen til at jeg kunne hente mig en gratis cheese tea hos Heekcaa, og gratis er jo altid godt.

Heekcaa er en kinesisk kæde der er kendt for deres cheese tea, men i Cambodia serverer de også flere andre varianter. Min Grab-kupon kunne dog kun anvendes til cheese tea, så jeg tog det som et tegn på, at der ikke længere var nogen vej udenom, – cheese tea and me were meant to be!

Cheese tea består af iste toppet med en stor klat ost. Man kan få cheese tea med alle mulige forskellige slags te, men oste-låget er typisk flødeost af den slags, der smager mere af fløde end af ost. Dog er osten de fleste steder drysset med salt, hvilket giver drikken en ret besynderlig smag, som mange åbenbart er helt vilde med.

Hele fidusen er at få både te og ost i samme mundfuld, så man drikker aldrig sin cheese tea med sugerør men derimod direkte fra glasset i en 45° vinkel, så man opnår det optimale mix af te og ost.

Det smagte ikke dårligt, men jeg synes heller ikke at det smagte specielt godt, så umiddelbart tror jeg ikke at det er noget, jeg vil bestille i fremtiden. Dog skal man aldrig sige aldrig, for hvis I har læst min blog i mange år, ved I, hvordan jeg til at starte med syntes at bubble tea var aldeles rædselsfuldt og aldrig noget, jeg ville blive fan af. I dag drikker jeg bubble tea flere gange om ugen, så hvem ved? Måske kræver det bare lidt tid inden jeg bliver hooked på cheese tea:)

Heekcaa BKK, Street 306, BKK, Phnom Penh

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Phnom Penh her:

Phnom Penh

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje