Phnom Penh: Udflugt til Kien Svay

En af dagene i Phnom Penh tog jeg med Thida og nogle andre venner på udflugt til Kien Svay. Kien Svay ligger lige ved vandet, og det er et populært udflugtsmål blandt folk fra Phnom Penh. Der er et stort marked, hvor man kan købe alt muligt mad inklusive mere eksotiske ting som grillet fugleedderkop og forskellige slags insekter.

Man kan leje en af de små flydende hytter for dagen, men den gælder om at være hurtig, for de billige bliver hurtigt optaget. Det koster mellem $5-$20 at leje en hytte for en dag, men er der travlt bliver priserne skruet op. Vi var ude i god tid, og fandt en billig hytte helt nede ved vandet, men så gik vi op for at købe mad på markedet, og da vi kom tilbage, var vores hytte blevet invaderet af en anden gruppe, da udlejeren troede at vi var gået hjem. På det tidspunkt var alt optaget, så vi lejede en lille båd i stedet og havde picnic til søs.

De grillede frøer var fyldt med kyllingefars og smagte også overraskende meget som kylling. De var store og saftige og helt sikkert noget, jeg kan anbefale, hvis man har lyst til at prøve en lokal specialitet.  Thida havde købt en fugleedderkop og nogle kakerlakker, som hun tilbød os at smage. Specielt fugleedderkoppens ben skulle være godt for helsen, men jeg sprang dog over, for det var simpelthen for klamt.

Det tager cirka 30-45 minutter med tuk-tuk at komme til Kien Svay som er navnet på landsbyen og det enkleste er at booke en tuk-tuk for dagen, som venter på jer. Jeg skulle lidt tidligere hjem end de andre, da jeg skulle mødes med Kanary og kvinderne i CWSG, så jeg tog en tuk-tuk hjem selv, og det var ikke noget problem at finde en via Grab. Jeg mener jeg betalte omkring $6 for at komme hjem.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Phnom Penh