Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Phnom Penh: Udflugt til Kien Svay

For nogle uger siden tog jeg med Thida og nogle andre venner på udflugt til Kien Svay. Kien Svay ligger lige ved vandet, og det er et populært udflugtsmål blandt folk fra Phnom Penh. Der er et stort marked, hvor man kan købe alt muligt mad inklusive mere eksotiske ting som grillet fugleedderkop og forskellige slags insekter.

Man kan leje en af de små flydende hytter for dagen, men den gælder om at være hurtig, for de billige bliver hurtigt optaget. Det koster mellem $5-$20 at leje en hytte for en dag, men er der travlt bliver priserne skruet op. Vi var ude i god tid, og fandt en billig hytte helt nede ved vandet, men så gik vi op for at købe mad på markedet, og da vi kom tilbage, var vores hytte blevet invaderet af en anden gruppe, da udlejeren troede at vi var gået hjem. På det tidspunkt var alt optaget, så vi lejede en lille båd i stedet og havde picnic til søs.

De grillede frøer var fyldt med kyllingefars og smagte også overraskende meget som kylling. De var store og saftige og helt sikkert noget, jeg kan anbefale, hvis man har lyst til at prøve en lokal specialitet.  Thida havde købt en fugleedderkop og nogle kakerlakker, som hun tilbød os at smage. Specielt fugleedderkoppens ben skulle være godt for helsen, men jeg sprang dog over, for det var simpelthen for klamt.

Det tager cirka 30-45 minutter med tuk-tuk at komme til Kien Svay som er navnet på landsbyen og det enkleste er at booke en tuk-tuk for dagen, som venter på jer. Jeg skulle lidt tidligere hjem end de andre, da jeg skulle mødes med Kanary og kvinderne i CWSG, så jeg tog en tuk-tuk hjem selv, og det var ikke noget problem at finde en via Grab. Jeg mener jeg betalte omkring $6 for at komme hjem.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Phnom Penh her:

Phnom Penh

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje