Phnom Penh: Wau – Malaysisk halal-restaurant

Phnom Penh: Wau - Malaysisk halal-restaurant

Er du på udkig efter en autentisk malaysisk restaurant i centrum af Phnom Penh? Så skal du helt sikkert besøge Wau! Restauranten ligger på en stille gade ved Norodom Boulevard og har det lækreste udvalg af halal-retter.

Selvom der er indendørs siddepladser, anbefaler vi at vælge et udendørs bord, især om aftenen, hvor atmosfæren er dejlig afslappet. Personalet på Wau kommer fra Malaysia, og på menuen finder man et bredt udvalg af retter, i samme stil som på casual restauranter i Malaysia. Der er også en buffet, hvor man får rigtig meget for pengene. Hovedretterne koster omkring 5$.

Wau serverer ikke alkohol, men de har lækker malaysisk te og Milo, som er en populær chokolade-malt drik produceret af Nestlé. For de mere modige har Wau også durian cream candy på menuen. Det er bestemt ikke for alle smagsløg, men kan man lide durian, skal det helt sikkert prøves.

Wau er et rigtig godt sted til en afslappet frokost eller middag, og så er der også rigtig hyggeligt om morgenen. Har du lyst til lækker malaysisk morgenmad kan vi anbefale, at du kommer mellem 7-8, når restauranten er stille, og byen først er ved at vågne op. Bestil en gang velsmagende og autentiske roti canai, som er en slags fladt brød og som serveres sammen med en lækker curry.

Vil du vide mere om Wau? Så kan du se Chic Critiques’ video nedenfor:


Wau, House #3, Street 208, Phnom Penh, Tel: 099322512

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Phnom Penh her:

Phnom Penh

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje