Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Phnom Penh: Den vegetariske restaurant Vegetarian Restaurant

The kitchen at Vegetarian Restaurant, Phnom Penh
The kitchen

Nej, det er ikke en skrivefejl, for den vegetariske restaurant jeg vil fortælle jer om i dette indlæg heder faktisk Vegetarian Restaurant. Jeg kom tilfældigvis forbi restauranten, da jeg ledte efter et sted at spise frokost efter midt møde med Alan og Mr. Pheap hos A.N.D.

Mange af de mest kendte vegetariske restauranter i Phnom Penh er internationale restauranter, og det er ikke noget problem at finde macro bowls og koldpresset juice, hvis det er det man har lyst til. Vegetariske asiatiske restauranter er der derimod ikke så mange af, og jeg er mange gange blevet lokket indenfor af skilte, der hævder at restauranten er vegetarisk, men hvor det sidenhen viser sig, at menuen er fyldt med dyr. 

På Vegetarian Restaurant er alle retterne vegetariske. De anvender svampe i stedet for kød, og det gør de rigtig godt. Den slags svampe de bruger er ret mørke og har en konsistens, der minder så meget om kød, at jeg var nødt til at tjekke en ekstra gang, at det ikke var en strimmel oksekød jeg sad og tyggede på. 

Jeg har prøvet deres nudler med svampe, både med og uden suppe, og begge versioner smager rigtig godt. Suppen er kraftig med en intens svampesmag, men hvis man vil, kan man også tilsætte nogle af de forskellige saucer der står på bordet. Pas dog på den mørke chilisauce, for den er rigtig stærk.
En skål nudelsuppe koster kun 1$ (1,25$ hvis man vil have en spejlæg på toppen) og kan sagtens gøre det ud for en let frokost. Er man mere sulten, kan man bestille en portion af deres grøntsagsdumplings, som også koster omkring 1$ og smager himmelsk.

Jeg tror at ejerne har kinesiske rødder, for de spurgte mig om jeg talte kinesisk og så ret skuffede ud, da jeg sagde, at det gjorde jeg ikke. Restauranten virker meget populær blandt områdets studerende, og til frokosttid er alle bordene fyldte og folk venter i kø på at få plads. Jeg fik lov til at tage et billede af køkkenet som er et af de reneste køkkener jeg har set i Phnom Penh.

IJeg kunne ikke finde restauranten på GoogleMaps, men hvis man skriver “Plantation Phnom Penh” på PassApp eller Grab, kommer man til det hotel, der ligger lige overfor Vegetarian Restaurant. Der er faktisk 2 vegetariske restauranter, og den jeg har prøvet er den til venstre (hvis man står med ryggen mod Plantation), men jeg har hørt at den til højre også er rigtig god.


LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reklame – Book dit hotel i Phnom Penh her:

Phnom Penh

Reklame

Powered by 12Go system
Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje