(h)A.N.D. Artisan Designer – Fair Fashion i Phnom Penh

(h)A.N.D. Artisan Designer, Cambodia Fair Fashion

(h)A.N.D er et af de mest veletablerede og respekterede mærker indenfor fair fashion i Cambodia. Mærket er kendt for spraglede mønstre og sjove designs, hvor vintagestof og håndvævet ikat bomuld kombineres på kryds og tværs.

Sammen med manager og co-designer Mr. Pheap står Alan J. Flux for den daglige drift af butikken Phnom Penh. Her beskæftiger (h)A.N.D. unge mennesker fra fattige kår, og uddanner dem i design, syning, mønstertegning og udskæring af stof.

(h)A.N.D. har en stor fanskare blandt Phnom Penhs expats, med mange trofaste kunder som tit kommer forbi for at se, om der er kommet nye varer siden sidst. Det tøj, der sælges i butikken Phnom Penh, er primært tøj, der er let at bære og passer godt til både byliv og strandliv under varmere himmelstrøg. (h)A.N.D. designer dog også mere avancerede kollektioner, som bliver vist på modeshows rundt om i verden, og en gang imellem kan man være heldig at finde nogle af disse helt unikke items i butikkerne i Phnom Penh.

(h)A.N.D. sælger også håndvævede tørklæder, smykker og tasker fra andre fair fashion brands i Cambodia, så hvis I er i Phnom Penh og på udkig efter lækre souvenirs, fremstillet under ordentlige vilkår, så synes jeg I skal kigge forbi (h)A.N.D.

I kan kontakte Alan og Mr. Pheap gennem A.N.D.s Facebook page, send en email til artisandesigners@gmail.com eller besøg butikken i Phnom Penh:

Vil I høre mere om Alan James Flux og hans ret fantastiske liv? Så se videoen med interviewet med Alan, som Walk Sew Good lavede for et par år siden:

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Phnom Penh