Sommerfugleøreringe – Sydney

Jewelry Art by Mim

325,00 kr

Jeg fandt de flotte sommerfugleøreringe i en lille butik i Bangkok. Øreringene er designet af Mim, som er en ung kvindelig smykkedesigner fra Bangkok, og jeg er helt vild med de flotte farver, der er et gennemgående tema i hendes designs.

Krogen som går gennem øret er lavet af sterlingsølv og sommerfuglen består af emaljebeklædt messing. Alt er lavet i hånden, så ingen af øreringene er helt ens.

Længde: 68mm

Farve: Turkis og sort

Håndlavet i Thailand

 

Hvordan kan man style sommerfugleøreringene?

Jeg foretrækker at holde resten af mit outfit neutralt og lade øreringene være i fokus, for på den måde, får de virkelig lov til at stråle. Hvis du gerne vil skabe et mere markant statement, kan du style øreringene med en top eller kjole i matchende farver og spraglet mønster.

Jeg tror allerede I har fornemmet, at jeg er ret vild med de her øreringe, for de er simpelhen så søde. Øreringene er perfekte, hvis man vil tilføje lidt farve og leg til ens outfit, og derudover føles det bare ekstra godt at bære noget, der er unikt og håndlavet.

 

Om Jewelry Art by Mim

NHej, jeg hedder Mim. Jeg har altid været interesseret i smykkedesign, så efter have afsluttet mine universitetsstudier tog jeg et kursus i smykkehåndværk. Jeg elsker sommerfugle og fugle, så de er i fokus i mange af mine designs.

Koreansk Hudpleje