New York Beauty Guide: Her går jeg hen for negle, hår, øjenvipper og voksning

New York Beauty Guide:  Her går jeg hen for  negle, hår, øjenvipper og voksning

Jeg bliver tit spurgt hvilke skønhedssaloner jeg vil anbefale i New York, så jeg tænkte, at jeg en gang for alle ville skrive et indlæg, hvor jeg samler de saloner, som jeg plejer at gå til, når jeg skal klippes, vokses, have eyelash extensions eller ordnet negle.

Jeg har gennem årene shoppet meget rundt blandt forskellige saloner. Tidligere var pris den primære beslutningsfaktor for mig når det kom til skønhedsbehandlinger, men i takt med at jeg er blevet ældre (og i takt med at jeg har prøvet nogle ret forfærdelige steder, tak for den, Groupon!) har dette dog ændret sig, og jeg betaler gerne lidt ekstra for god service og et godt resultat.

De saloner jeg nævner nedenfor er steder, hvor jeg har været fast kunde i flere år, og hvor jeg føler, at jeg kan stå 100% inde for både behandlinger og service, og nej, jeg får ikke penge eller anden kompensation for at anbefale stederne.

I USA giver man drikkepenge når man er på skønhedssalon. Jeg har spurgt rundt blandt mine venner, og det er ret forskelligt hvor meget man giver, men for New York er en god tommelfingerregel er omkring 20%, hvilket er samme sats, som man lægger, når man er ude at spise.

Noget af det mest irriterende ved skønhedsbehandlinger er, når de forsøger at prakke en alle mulige ekstrabehandlinger på. Når jeg bliver klippet/får ordnet negle/forlænget vipper vil jeg bare kunne læne mig tilbage og slappe af og nyde behandlingen uden hele tiden at skulle afværge alle mulige forsøg på mersalg. De saloner jeg nævner nedenfor er rigtig gode til ikke at presse på for at jeg skal købe mere end det jeg allerede har betalt for, og det er noget jeg virkelig sætter pris på.

Frisør: Brave

Brave er en japansk frisørsalon med mange filialer i Tokyo. Ham som plejer at klippe mig er fra Japan, og når jeg er forbi plejer vi at få en snak om japanske restauranter i New York samt om japanske serier, som han synes jeg skal se.

En standard klipning koster omkring 85$, men der er ofte tilbud til førstegangskunder, og ud over klipningen får man hårvask med hovedbundsmassage (skønt!) samt en skuldermassage inkluderet i prisen.

Læs mit blogindlæg om Brave >>

Brave New York, 138 E 61st St # 203, New York

Eyelash Extensions: Ebenezer

Hos Ebenezer bliver resultatet altid perfekt og vipperne holder længere end jeg har prøvet nogle andre steder. Der er også en Ebenezer i Koreatown, men jeg går altid hos salonen på 6th Ave. for personalet der er simpelthen så søde, og vipperne er altid perfekte.

Der er mange forskellige slags vipper at vælge mellem, men personalet er rigtig gode til at guide dig, så du ender med noget, du bliver glad for. De er lidt mere konservative i tilgang til længde eller volumen end mange af de andre, billigere saloner i byen, og de vil helst sælge dig et resultat, der ser naturligt ud, sa hvis du godt kunne tænke dig lidt mere wow-effekt skal du huske at sige til. Jeg får en af deres dyreste extensions, men det er alle pengene værd, for jeg mærker slet ikke at jeg har vipper på. På mig holder extensions typisk over en måned og med tanke på hvor lidt penge jeg ellers bruger på mig selv, så synes jeg godt at jeg vil unde mig nogle ordentlige lash extensions.

Mens de sætter vipperne på får man også en hurtig fod massage og håndmassage. Man betaler kontant, så husk at smutte forbi en ATM på vejen. Deler man et opslag på Instagram får man en gratis øjen-gel-maske under behandlingen.

På Ebenezer er det vigtigt at bestille tid i forvejen, da de ofte er fuldbookede hele dage ad gangen.

Læs mit blogindlæg om Ebenezer >>

Ebenezer Eyelash Extension, 1006 6th Ave 2nd Floor, New York, NY 10018

Negle: QQ Nails & Spa

QQ Nails & Spa er en kæde af neglesaloner i New York. Jeg endte hos dem ved et tilfælde, da jeg ikke er den bedste til det der med tidsbestilling, og var i akut behov af en mani-pedi. Hos QQ kan man for det meste bare gå ind. Nogle gange er der lidt ventetid, men specielt i hverdagene, er det sjældent et problem. Derudover er priserne også meget rimelige, og standarden af behandlingerne holder generelt et højt niveau.

QQ er forresten det eneste sted på listen som forsøger sig med mersalg på mig. Hver gang jeg er der, bliver jeg spurgt, om jeg ikke vil købe en foot-spa package i stedet for en almindelig pedi. Jeg siger pænt nej tak, og så stopper diskussionen der 🙂

QQ Nails & Spa, 1051 3rd Ave, New York, NY 10065

Voksning: European Wax Center

European Wax Center er også en kæde, og jeg kommer der af samme grund som jeg kommer hos QQ Nails; ensartet høj standard på behandlingerne og rimelige priser. Alt afhængig af hvilken filial man besøger, er det også ofte muligt at få en tid samme dag, hvilket jo er et stort plus for spontan-voksere som mig.

European Wax Center, 1191 3rd Ave, New York, NY 10021

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop