Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Mae Sot Scrunchie – Pink Sand – Håndvævet Bomuld

Borderline Collective

75,00 kr

Sød scrunchie fremstillet af håndvævet, naturfarvet bomuld. Scrunchien passer til en hestehale af medium tykkelse men ser også flot ud rundt om en knold, og det bløde stof belaster ikke håret unødvendigt. Perfekt til de dage, hvor man går efter det mere afslappede look.

Farve: Striber, sandfarvet/lys pink

Materiale: 100% håndvævet bomuld

Fremstillet i Thailand

 

Hvem har lavet scrunchien?

Det er kvinderne fra Chimmuwa i Mae Sot, Thailand, der har lavet scrunchien. Chimmuwa blev startet af Sylvia og Nor-Nor, og gruppen har til formål at skabe beskæftigelse for unge kvinder, der er flygtet eller udvandret fra Myanmar. Gruppen fungerer også som et socialt netværk, hvor kvinderne kan hente støtte og vejledning. Chimmuwa er en del af Borderline Collective i Mae Sot.

 

 

 

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret