Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

New York: Brunch på Jack’s Wife Freda

Jack's Wife Freda, New York

I New York spiste jeg brunch med Alejandra (@lemontwist_nyc). Vi har længe været venner på Instagram, og jeg har solgt nogle af hendes flotte håndlavede produkter (@lemonymx) i min webshop, men det var først nu, at det endelig lykkedes at mødes i den virkelige verden.

Vi fandt ud af, at vi begge to er helt vilde med Jack’s Wife Freda, så det var let at vælge et sted at ses. Jeg elsker maden på Jack’s Wife Freda, og hverken Ale eller jeg kunne mindes, at vi nogensinde havde fået noget, vi ikke kunne lide på restauranten, som har den skønneste, Middelhavsinspirerede menu. Dog er portionerne ikke verdens største, så hvis man er lige så sulten, som jeg er om morgenen, skal man nok bestille 2 retter for at blive mæt. Jeg kan anbefale deres yoghurt med grapefrugt og granola, den er virkelig lækker.

Til hovedret bestilte jeg deres grønne shakshuka, og fik refleksmæssigt svaret, at jeg gerne ville have æggene ”runny”, for det sådan jeg foretrækker mine æg, bortset fra når det er æg i shakshuka, hvor jeg synes det bliver bedst, når æggene er hårdkogte (bagte). Dog smagte min shakshuka med blødkogte æg helt udmærket, og hver eneste dråbe æg og grøn sauce blev nænsomt skovlet op med det medfølgende brød.

Jeg havde ikke tidligere prøvet Jack’s Wife Freda’s cocktail menu, men Ale anbefalede deres Cantaloupe Mimosa, som var en supergod drink med Prosecco og frisk Cantaloupe melon. En perfekt drink til en perfekt brunch.

Der er flere filialer af Jack’s Wife Freda i New York, men den på Lafayette Street og den på Carmine Street (hvor vi var) er nok de mest kendte (og de mest travle), så efter at vi havde spist vores mad og drukket vores drinks, blev regningen diskret lagt på en tallerken på bordet som signal til, at nu kunne vi godt finde et andet sted at snakke videre:)


Jack’s Wife Freda, 50 Carmine St, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>