New York: Brunch på Jack’s Wife Freda

Jack's Wife Freda, New York

I New York spiste jeg brunch med Alejandra (@lemontwist_nyc). Vi har længe været venner på Instagram, og jeg har solgt nogle af hendes flotte håndlavede produkter (@lemonymx) i min webshop, men det var først nu, at det endelig lykkedes at mødes i den virkelige verden.

Vi fandt ud af, at vi begge to er helt vilde med Jack’s Wife Freda, så det var let at vælge et sted at ses. Jeg elsker maden på Jack’s Wife Freda, og hverken Ale eller jeg kunne mindes, at vi nogensinde havde fået noget, vi ikke kunne lide på restauranten, som har den skønneste, Middelhavsinspirerede menu. Dog er portionerne ikke verdens største, så hvis man er lige så sulten, som jeg er om morgenen, skal man nok bestille 2 retter for at blive mæt. Jeg kan anbefale deres yoghurt med grapefrugt og granola, den er virkelig lækker.

Til hovedret bestilte jeg deres grønne shakshuka, og fik refleksmæssigt svaret, at jeg gerne ville have æggene ”runny”, for det sådan jeg foretrækker mine æg, bortset fra når det er æg i shakshuka, hvor jeg synes det bliver bedst, når æggene er hårdkogte (bagte). Dog smagte min shakshuka med blødkogte æg helt udmærket, og hver eneste dråbe æg og grøn sauce blev nænsomt skovlet op med det medfølgende brød.

Jeg havde ikke tidligere prøvet Jack’s Wife Freda’s cocktail menu, men Ale anbefalede deres Cantaloupe Mimosa, som var en supergod drink med Prosecco og frisk Cantaloupe melon. En perfekt drink til en perfekt brunch.

Der er flere filialer af Jack’s Wife Freda i New York, men den på Lafayette Street og den på Carmine Street (hvor vi var) er nok de mest kendte (og de mest travle), så efter at vi havde spist vores mad og drukket vores drinks, blev regningen diskret lagt på en tallerken på bordet som signal til, at nu kunne vi godt finde et andet sted at snakke videre:)

Jack’s Wife Freda, 50 Carmine St, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop