Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Marine Anti-Blemish Mask

Dr. Althea
27g

25,00 kr

Dr. Althea Marine Anti-Blemish Mask er en skøn sheet maske udviklet specielt for dig med tør, sensitiv hud. Masken indeholder ekstrakt fra Crithmum Maritimum, der også er kendt som Green Retinol, og som sammen med forskellige algeekstrakter, lactobacillus (en gruppe af mælkesyrebakterier) og andre nærende ingredienser i masken styrker hudens naturlige barriere og desuden har en exfolierende effekt. Døde hudceller fjernes effektivit uden af irritere huden, som får en sund og strålende glød. Selve masken er fremstillet af Lyocell.

 

Sådan anvender man Dr. Althea Marine Anti-Blemish Mask

Rens ansigtet og forbered evt. huden med en toner.

Tag sheet-masken ud af forpakningen og fold den forsigtigt ud.

Fjern filmen og læg masken over ansigtet. Tryk masken forsigtigt på plads, så den følger ansigtets konturer.

Lad masken sidde i 10-15 minutter. Dup forsigtigt overskydende serum fra masken ind i huden i ansigtet og på halsen. Du behøver ikke skylle efter med vand.

 

Om Dr. Althea

Dr. Althea er en koreansk hudplejemærke, med fokus på naturlige ingredienser og innovative produkter. Althea, (hibiscus Syriacus, mugunghwa på koreansk), er Koreas nationalblomst. Udover hudpleje, har Dr. Althea også lanceret en serie af makeup-produkter, som sælges under navnet Dear A.

 

Ingredients: Water, Propanediol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Hexylene Glycol, Hydroxyacetophenone, Hydrolyzed Jojoba Esters, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Cetearyl Olivate, Arginine, Betaine, Carbomer, Trehalose, Sorbitan Olivate, Butylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Polyglyceryl-10 Myristate, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Caprylic/Capric Triglyceride, Rosa Damascena Flower Oil, Centella Asiatica Extract, Perilla Ocymoides Seed Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Crithmum Maritimum Extract, Hydrogenated Lecithin, Lactobacillus Ferment Lysate, Bifida Ferment Lysate, Saccharomyces Ferment Lysate Filtrate, Spirulina Platensis Extract, Ceramide NP, Cholesterol, Hizikia Fusiforme Extract, Hydrolyzed Collagen, Laminaria Japonica Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Jellyfish Extract

 

Mitzie Mee Shop

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret