Den bedste morgenmad i New York – Mine favoritter

Den bedste morgenmad i New York, NYC Guide

New York har masser af gode morgenmadsrestauranter, og det er ofte, at jeg under mig selv den luksus det er, at spise morgenmad ude. Hvis jeg er sammen med venner, bestiller jeg typisk noget med æg (Eggs Benedict er altid en sikker vinder), men er jeg alene, så er det ofte en Bircher müesli eller en granola bowl jeg ender med. 

Her er nogle af mine yndlingssteder, og har I ligesom mig en forkærlighed for nærproduceret og økologisk med ekstra avocado og hollandaise, så tror jeg også, at I vil kunne lide dem:

Butcher's Daughter, Morgenmad i New York

The Butcher’s Daughter

Navnet røber ikke, at der her er tale om en 100% vegetarisk restaurant, men vil man starte dagen med god samvittighed over for dyrene, er det her man skal gå hen. Der er masser af lækre juices og smoothies at vælge mellem, samt forskellige slags kaffe og te. Deres retter med æg er rigtig gode, men er man veganer, kan man prøve deres acai bowl eller coconut yogurt parfait, som er helt fri for animalske ingredienser.

The Butcher’s Daughter, 19 Kenmare Street, Nolita, New York

Jack's Wife Freda, New York

Jack’s Wife Freda

Hyggelig café/bistro med virkelig god, middelhavsinspireret mad af den sunde, Insta-venlige slags. Der er flere filialer af Jack’s Wife Freda rundt om i byen, men den på Lafayette Street er nok den mest kendte, efterfulgt af den på Carmine Street. I weekenden er begge steder populære for brunch (de laver nogle supergode Cantaloupe-mimosaer), så husk at bestille bord i forvejen, så du slipper for at vente. Jeg har endnu ikke bestilt noget, jeg ikke kunne lide, men skal jeg fremhæve en enkelt ret, så bliver det nok skålen med pink grapefrugt, granola og yogurt. Den er virkelig god, men ikke så stor, så hvis du er lige så sulten, som jeg er om morgenen, skal du nok bestille noget ved siden af.

Læs mit blogindlæg om Jack’s Wife Freda >>

Jack’s Wife Freda, 226 Lafayette St, New York

Pandekager på Clinton Street, bedste morgenmad i New York

Clinton Street Baking Co.

Det var ikke kærlighed ved første blik, men med tiden er jeg blevet overbevist. De legendariske pandekager med maple butter er verdensberømte, men man bør heller ikke snyde sig selv for deres Eggs Benedict med laks. Portionerne er meget store. Clinton Street Baking Co. tager kun kreditkort om aftenen, og deres morgenmad er til den dyre side, så husk at tage rigeligt med kontanter med.

Læs mit blogindlæg om Clinton Street Baking Co. >>

Clinton Street Baking Co., 4 Clinton Street (between Avenue B & Houston St), Lower East Side, New York

Dudleys, de bedste morgenmadsrestauranter i New York

Dudleys

Populær australsk restaurant/bar/café på hjørnet af Orchard Street og Broome Street. Deres avocado sandwich med spejlæg kan jeg altid spise, og deres pandekager med hasselnødder og banan giver pandekagerne fra Clinton Street Baking Co. kamp til stregen. Hvis vejret er godt, så er de bedste borde dem udenfor på fortovet, men skal man have fingre i dem, skal man stå tidligt op.

Læs mit blogindlæg om Dudleys >>

Dudleys, 85 Orchard Street, Lower East Side, New York

Cafe Select, bedste morgenmad i New York

Cafe Select

Jeg fik øje på Cafe Select på vej hjem fra træningscenteret, og jeg faldt med det samme for den hyggeligt schweiziske café med den billige, men gode, kaffe. Tanken om deres Bircher müesli med frisk frugt, kan få mig ud af sengen og gennem yogatræningen om morgenen, og deres rösti med røget laks bestiller jeg, når jeg skal forkæle mig selv i weekenden.

Læs mit blogindlæg om Cafe Select >>

Cafe Select, 212 Lafayette Street, SoHo, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop