Look at My Foot Peel Mask – Peelingmaske til fødderne

Look at Me
1 par

89,00 kr

Look At My Foot Peel Mask er en fodmaske, der intensivt eksfolierer og fugter fødderne. Masken er designet til at fjerne tør, hård hud på fødder med en skånsom formel med naturlige ingredienser og planteekstrakter, der eksfolierer død hud uden irritation. Peelingen starter 3-4 dage efter anvendelse, og er færdig efter ca. 7 dage.

Jeg bliver altid overrasket, når jeg bruger fod-peelingsmasken fra Look at Me. De første par dage sker der ingenting, og man når at tænke, at det nok ikke virker, men så på 3.-4. dagen begynder huden lige så stille at falde af.

 

 

Sådan anvender man Look at My Foot Peel Mask

Sørg for at dine fødder er rene og tørre inden du går igang.

Klip langs kanten øverst på peeling-sokkerne.

Tag en sok på hver fod. Vær opm’rksom på at sokken består af to lag; et plastiklag og et papirslag. Åben papirslaget, så foden kommer ned i papirssokken.

Forsegl kanten af sokkerne rundt om benet med tapen, så sokkerne slutter tæt. Behandlingstid: 1 time.

Efter 1 time tager du sokkerne af og vasker fødderne forsigtigt med vand og sæbe. Vent 3-4 dage; så begynder peelingen og den døde hud begynder at falde af:)

 

Fodmasken skal anvendes umiddelbart efter åbning.

Skulle du opleve rødme eller irritation mens du har masken på, skal du fjerne den omgående og skylle efter med godt med vand. 

Må ikke anvendes hvis du har sår eller rifter på fødderne. 

Undgå fristelsen til at begynde at pille huden. Lad den falde af af sig selv. 

 

1 par (20ml x 2 peeling-sokker)

Om Look at Me

Look at Me er et koreansk hudplejemærke, der blev startet af Mr. J.K. Kim, som med sine +40 års erfaring indenfor koreansk hudpleje er noget af en veteran på området. Han startede Look at Me for at inspirere venner og familie til at tage sig bedre af sin hud, og med den selvtillid, der følger at kunne sige “Look at Me”. Look at Me er kendt for gode ingredienser af høj kvalitet til rimelige priser.

 

Ingredients: Alcohol Denat, Water, Propylene Glycol, Lactic Acid, Urea, Glycolic Acid, Betaine, Wine Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Water, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Salicylic Acid, Menthol, Citric Acid, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Fragrance.

 

 

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop