New York: Jerrell’s Betr Brgr – Veganske burgere midt om natten

New York: Jerrell's Betr Brgr - Veganske burgere midt om natten

Jeg spottede Jerrell’s Betr Burgr, da jeg var på vej hjem fra en sen aften i byen. Alle ved, at sulten er størst der i timerne efter midnat, så jeg besluttede mig for at kigge indenfor i den lille veganske burgerbar, der indretningsmæssigt lignede en god dansk grillbar.

Plantebaserede burgere kan godt være en blandet fornøjelse, og man har jo ikke lyst til at chance, så sent om natten, men da jeg så, at Jerrell’s burgere er lavet med Impossible Meat var jeg rolig. Impossible Meat er jo helt suveræne, indenfor kategorien af plantebaseret kød, og jeg har endnu ikke fundet noget andet mærke, der når dem til sokkeholderne.

Menuen er ikke særlig stor, og jeg tror ikke der er mere end 3 burgere at vælge imellem, men man behøver heller ikke så meget at vælge mellem, så længe det er godt.

Jeg bestilte en Lil’ Betr, som er den mindste burger hos Jerrell’s men som stadig har en fornuftig størrelse efter danske standarder, med en enkel bøf og vegansk ost. Der er nogle få stole og borde udenfor Jerrell’s, men jeg tog min burger med mig hjem for senere konsumption i sengen.

Det var en virkelig god burger. Ikke bare god som i “god for en vegansk burger”, men virkelig god som i “god på den universelle kød/kødfri burger skala”. Den var saftig og sådan lidt snasket, som en burger helst skal være efter min smag. Jeg havde også bestilt Crispy Waffle Fries, og de var også rigtig gode og stadigvæk sprøde, da de blev pakket ud. Fedt med veganske steder, der laver mad, der smager så godt, at man slet ikke tænker over, at det ikke er rigtig kød.

Jerell’s Betr Burgr, 117 6th Ave, New York, NY 10013

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop