Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

New York: Haenyeo – Cocktails og god mad

Haenyeo - Cocktails og god mad - Park Slope - New York Blog

Park Slope området i Brooklyn har et fantastisk udvalg af restauranter, så da Sue foreslog at vi mødtes på et af hendes stamsteder, Haenyeo, syntes jeg det lød som en rigtig god idé. Der var signalfejl på subwayen den aften, så jeg var forsinket. Jeg løb det sidste stykke fra Union St. stationen og nåede stakåndet frem til restauranten, der var helt fuld den aften, på trods af, at det var en helt almindelig tirsdag.

Haenyeo er en koreansk restaurant med en spændende menu med traditionelle koreanske retter og moderne koreansk mad side om side. Haenyeo er også kendt for gode cocktails, og Sue fik mig hurtigt overtalt til at prøve hendes favorit, The Squid and the Whale, med shochu, æggehvide og sesamolie. Det lyder måske som en underlig blanding, men nøjj hvor var det godt.

Vi bestilte grillede østers med tangsmør på briochetoast, og det smagte himmelsk. Jeg foretrækker ellers østers rå, men de her på Haenyeo er fantastiske, og en af de ting, du skal prøve, hvis du spiser der. Jeg havde lyst til kimchi chigae, som er en traditionel koreansk suppe med kimchi og tofu, og som Haenyeo mestrede til UG.

Da jeg var yngre var oplægget ofte middag på restaurant, efterfulgt at bar og derefter natklub ud på de små timer, men nu hvor jeg er ældre foretrækker jeg at blive på samme sted hele aftenen. Jeg gider heller ikke komme alt for sent i seng, så sen middag på en restaurant som Haenyeo, der også serverer gode cocktails, er en perfekt aften i byen for mig.


Haenyeo, 239 Fifth Avenue, Brooklyn, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>