New York: Haenyeo – Cocktails og god mad

Haenyeo - Cocktails og god mad - Park Slope - New York Blog

Park Slope området i Brooklyn har et fantastisk udvalg af restauranter, så da Sue foreslog at vi mødtes på et af hendes stamsteder, Haenyeo, syntes jeg det lød som en rigtig god idé. Der var signalfejl på subwayen den aften, så jeg var forsinket. Jeg løb det sidste stykke fra Union St. stationen og nåede stakåndet frem til restauranten, der var helt fuld den aften, på trods af, at det var en helt almindelig tirsdag.

Haenyeo er en koreansk restaurant med en spændende menu med traditionelle koreanske retter og moderne koreansk mad side om side. Haenyeo er også kendt for gode cocktails, og Sue fik mig hurtigt overtalt til at prøve hendes favorit, The Squid and the Whale, med shochu, æggehvide og sesamolie. Det lyder måske som en underlig blanding, men nøjj hvor var det godt.

Vi bestilte grillede østers med tangsmør på briochetoast, og det smagte himmelsk. Jeg foretrækker ellers østers rå, men de her på Haenyeo er fantastiske, og en af de ting, du skal prøve, hvis du spiser der. Jeg havde lyst til kimchi chigae, som er en traditionel koreansk suppe med kimchi og tofu, og som Haenyeo mestrede til UG.

Da jeg var yngre var oplægget ofte middag på restaurant, efterfulgt at bar og derefter natklub ud på de små timer, men nu hvor jeg er ældre foretrækker jeg at blive på samme sted hele aftenen. Jeg gider heller ikke komme alt for sent i seng, så sen middag på en restaurant som Haenyeo, der også serverer gode cocktails, er en perfekt aften i byen for mig.


Haenyeo, 239 Fifth Avenue, Brooklyn, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop