
Efter en bytur i Vegas er fastfood de flestes førstevalg dagen derpå, men for mig er ramen den ultimative tømmermændskur. Derfor endte Tina og jeg på Momofuku en fredag omkring frokosttid. De fleste andre gæster i restauranten så ud som om de havde fået deres fulde 8-timers søvn og en grøn juice til morgen, mens vi stadigvæk lugtede lidt af gin & tonic og havde solbriller på indendørs.
Menukortet på Momofuku byder på andet end bare ramen, men når man er træt og lidt mat i sokkerne, er nudler det eneste rigtige. Jeg bestilte Shoyu Pork Ramen, og det var præcis, hvad jeg havde brug for. Suppen var lidt mere fyldig end hvad en klassisk, klare shoyu-suppe plejer at være, men smagen sad lige i skabet og var pakket med umami. Nudlerne havde perfekt bounce og kødet var mørt og lækkert.
Tina bestilte Ginger Scallion Noodles, som er en slags nudelsalat uden suppe, toppet med syltede shiitakesvampe, wakame og agurk. Sammenlignet med mine ramen var det en noget lettere ret, men stadigvæk fuld af smag, og med lidt nice crunch fra forårsløg og agurker. Et virkelig godt sted for frokost efter en aften i byen.
Momofuku Las Vegas, The Cosmopolitan, Level 2, Boulevard Tower, Las Vegas Blvd. South, Las Vegas



