Tokyo: Radisson Narita – På vejen hjem

Udsigt fra Radisson, Narita, Tokyo

Næsten alle de gange jeg har været i Japan, har jeg taget en overnatning på Radisson Narita på vej hjem. Jeg synes at det er en undervurderet luksus at man inden afrejsen kan få sig en god nats søvn og en solid morgenmadsbuffet inden man i god tid inden afgang triller over i lufthavnen uden at behøve at stresse over tog, der ikke kører til tiden og gates som lukker, inden man når frem.

Radisson  Narita ligger på trods af navnet et godt stykke udenfor Narita. Efter Tokyo-målestok ville mange nok kalde beliggenheden ”ude midt i ingenting”, men der går gratis shuttlebusser både til lufthavnen (15min) samt til Narita station og det enorme Aeon shoppingcenter. Radisson Narita plejer også at være noget billigere end hoteller i samme kategori, som ligger tættere på lufthavnen, og de har en rigtig god morgenmadsbuffet, hvor man blandt andet kan bestille omelet lavet helt efter ens personlige præferencer.  Der er ikke så meget at lave på selve hotelområdet, så hvis man ankommer tidligt til hotellet, kan jeg anbefale at tage bussen til Aeon, hvor man hurtigt kan komme af med sine sidste yen. Der er også et stort restaurantområde i Aeon, hvor man spiser rigtig godt og billigt, så når jeg har muligheden foretrækker jeg at spise aftensmad der, fremfor på hotellets restauranter, som udover morgenmadsbuffeten ikke byder på de store kulinariske oplevelser. Dog er hotellet dejligt fredeligt og Radisson tilbyder i modsætning til mange andre hotelkæder i Japan gratis internet.  

Min guide til hvor man skal bo i Tokyo

Min Tokyo Blog


Radisson narita, 650-35 Nanae, Tomisato, Chiba 286-0221, Japan

Jeg er på YouTube!

Rejsevideoer, opskrifter og meget mere.