Tokyo: Radisson Narita – På vejen hjem

Udsigt fra Radisson, Narita, Tokyo

Næsten alle de gange jeg har været i Japan, har jeg taget en overnatning på Radisson Narita på vej hjem. Jeg synes at det er en undervurderet luksus at man inden afrejsen kan få sig en god nats søvn og en solid morgenmadsbuffet inden man i god tid inden afgang triller over i lufthavnen uden at behøve at stresse over tog, der ikke kører til tiden og gates som lukker, inden man når frem.

Radisson  Narita ligger på trods af navnet et godt stykke udenfor Narita. Efter Tokyo-målestok ville mange nok kalde beliggenheden ”ude midt i ingenting”, men der går gratis shuttlebusser både til lufthavnen (15min) samt til Narita station og det enorme Aeon shoppingcenter. Radisson Narita plejer også at være noget billigere end hoteller i samme kategori, som ligger tættere på lufthavnen, og de har en rigtig god morgenmadsbuffet, hvor man blandt andet kan bestille omelet lavet helt efter ens personlige præferencer.  Der er ikke så meget at lave på selve hotelområdet, så hvis man ankommer tidligt til hotellet, kan jeg anbefale at tage bussen til Aeon, hvor man hurtigt kan komme af med sine sidste yen. Der er også et stort restaurantområde i Aeon, hvor man spiser rigtig godt og billigt, så når jeg har muligheden foretrækker jeg at spise aftensmad der, fremfor på hotellets restauranter, som udover morgenmadsbuffeten ikke byder på de store kulinariske oplevelser. Dog er hotellet dejligt fredeligt og Radisson tilbyder i modsætning til mange andre hotelkæder i Japan gratis internet.  

Min guide til hvor man skal bo i Tokyo

Min Tokyo Blog


Radisson narita, 650-35 Nanae, Tomisato, Chiba 286-0221, Japan

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje