Tokyo: Kakigori på Yelo – Snefnug til dessert

Yelo, kakigori i Tokyo

Kakigori er en japansk dessert bestående af små, lette snefnug som skrabes fra en blok af klar is. Det er næsten som at spise en snebold af nyfalden sne, og det er noget af det mest forfriskende man kan indtage på en varm sommerdag.

I sommermånederne finder man kakigori over hele Tokyo, men den bedste får man på de særlige kakigori-caféer, som udelukkende specialiseret sig i den traditionelle japanske spise.

Nogle af dem har eksisteret siden tidernes morgen, men nye kakigori-steder åbner hele tiden, og mange af dem har tilsat lidt nytænkning til konceptet. En af disse er Yelo i Roppongi, og det var her, jeg kiggede forbi en varm dag i juli, hvor temperaturen var oppe omkring de 40 grader og en portion iskold sne virkede som en rigtig god idé.

Avocado Mascarpone, Tiramisu og Mango Lassi var blot nogle af de smagsvarianter man kunne vælge imellem og alle sammen lød jo lige fristende. Det var umådeligt svært at beslutte sig, men jeg endte til sidste med at bestille en Pastels! som var den flotteste omgang pink sneflager drysset med Oiri, en slags bløde sukkerkugler fra Kagawa. Ved siden af var der et lille glas med kondenseret mælk med smag af rose og vanilje. Mælken skulle hældes over kakigorien lige inden man spiste den, og gav isen den lækreste cremede smag. おいしいです!


Yelo, Patio Roppongi 1F, 5-2-11 Roppongi, Minato, Tokyo

Adresse på japansk: イエロ, 六本木5-2-11, パティオ六本木1F, 東京都 〒106-0032

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje