Tokyo: Host clubs og hostess bars

Tokyo er ekstrem på mange måder og det gælder ikke mindst relationen mellem kvinder og mænd. På de fleste budgethoteller er det ikke usædvanligt at finde telefonbogstykke, illustrerede kataloger med call-girls på natbordet, og i områder som Shinjuku, Roppongi og  Akasaka skal man ikke gå mange skridt for at finde en hostess club.

En hostess club er en slags moderne geishahus hvor forretningsmænd kan invitere forretningsforbindelser på nogle timers (meget dyr) underholdning og adspredelse. Værtinderne som arbejder på klubberne bliver aflønnet efter hvor mange drinks deres kunder køber i løbet af aftenen, så det gælder om at få kunderne til at blive godt snalrede. I modsætning til andre steder i Asien er det flirt, konversation og underholdning, som er i centrum. Der er meget strenge regler for hvordan en hostess skal opføre sig, og en værtinde må under ingen omstændigheder have sex med kunden. Dog er specielt de udenlandske værtinder kendt for ikke at tage disse regler særligt højtideligt.

Der findes også såkaldte host clubs, hvor rollerne er byttet om, og kvinder kan købe sig til mandligt selskab på timebasis. Der er store skærme udenfor med billeder af de forskellige unge japanske mænd, som man kan vælge imellem, samt angivelse af pris. I modsætning til hostess clubs er det de færreste host clubs, som tilbyder engelsktalende værter, og jeg tvivler da også på at denne industri appellerer til andre end de lokale.

Hele idéen med at betale for selskab, uanset hvilket køn man er, virker efter min mening ret grotesk. Måske er det bare mig der er gammeldags, men det ville da være megakikset at betale 10.000¥ eller mere for, at en spinkel japansk fyr med ananasfrisure skulle grine af mine dårlige jokes eller? ….

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje