Black Snail Real Ampoule Mask

Jigott
1 stk.

19,00 kr

Jigott Black Snail Real Ampoule Mask sheet er masken for dig, som er nysgerrig efter produkter med sneglesekret. Masken indeholder sort sneglemucus-ekstrakt, som virker regenererende og beroligende på huden. Derudover indeholder masken også honning og forskellige planteekstrakter med fugtgivende, udglattende effekt, og grøn te ekstrakt, der hjælper  huden med at stå imod skadelige påvirkninger fra miljøet og tidlig ældning.

Masken er velegnet til alle hudtyper og giver din sund glød og et frisk udseende. Rigtig god at anvende i løbet af eftermiddagen, hvis du skal i byen om aftenen.

1 stk (27ml)

 

Sådan anvender man Black Snail Real Ampoule Mask

Tag masken ud af forpakningen, fold den helt ud og placér den over ansigtet. Fjern masken efter 15-20 minutter og smør evt. overskydende produkt ud i ansigtet. Du behøver ikke skylle efter med vand, men skal du lægge makeup kan det anbefales at vente yderlige 20-30 minutter indtil maskeingredienserne er trængt godt ind i huden. Herefter kan du anvende mist eller toner på en vatrondel til at fjerne ampoule-rester før du lægger makeup.

 

Ingredients: Water, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Disodium EDTA, Hydroxyethyl cellulose, Betaine, Polysorbate 20, Camellia Sinensis Leaf Extract, Camellia Japonica Seed Extract, Honey Extract, Snail Secretion filtrate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Pueraria Lobata Root Extrat, Pinus Palustris Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Phenoxyehanol, Fragrance.

 

Om Jigott

Jigott er en produktserie fra det koreanske hudplejebrand Skinine. Hos Jigott har man fokus på at mindske de negative effekter af den moderne livsstil med kemikalier og forurening i omgivelserne. Produkterne er fremstillet med naturlige ingredienser og tilpasset forskellige hudtyper, og der forskes kontinuerligt i at udvikle produkter der er både skånsomme og effektive.

Mitzie Mee Shop

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Shop