Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

Black Snail Real Ampoule Mask

Jigott
27ml

19,00 kr

Jigott Black Snail Real Ampoule Mask sheet er masken for dig, som er nysgerrig efter produkter med sneglesekret. Masken indeholder sort sneglemucus-ekstrakt, som virker regenererende og beroligende på huden. Derudover indeholder masken også honning og forskellige planteekstrakter med fugtgivende, udglattende effekt, og grøn te ekstrakt, der hjælper  huden med at stå imod skadelige påvirkninger fra miljøet og tidlig ældning.

Masken er velegnet til alle hudtyper og giver din sund glød og et frisk udseende. Rigtig god at anvende i løbet af eftermiddagen, hvis du skal i byen om aftenen.

 

Sådan anvender man Black Snail Real Ampoule Mask

Tag masken ud af forpakningen, fold den helt ud og placér den over ansigtet. Fjern masken efter 15-20 minutter og smør evt. overskydende produkt ud i ansigtet. Du behøver ikke skylle efter med vand, men skal du lægge makeup kan det anbefales at vente yderlige 20-30 minutter indtil maskeingredienserne er trængt godt ind i huden. Herefter kan du anvende mist eller toner på en vatrondel til at fjerne ampoule-rester før du lægger makeup.

 

Ingredients: Water, Glycerin, Carbomer, Triethanolamine, Disodium EDTA, Hydroxyethyl cellulose, Betaine, Polysorbate 20, Camellia Sinensis Leaf Extract, Camellia Japonica Seed Extract, Honey Extract, Snail Secretion filtrate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Pueraria Lobata Root Extrat, Pinus Palustris Leaf Extract, Ulmus Davidiana Root Extract, Phenoxyehanol, Fragrance.

 

 

Mitzie Mee Shop

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje

Kurvede sovemasker

Accessories til håret