Tokyo: Soufflé-pandekager på Burn Side St Cafe

Burn Side St Cafe Tokyo

Franske crepes har længe hittet i Tokyo, men nu for tiden er det amerikanske soufflé-pandekager, der er det helt store. Burn Side St Cafe skulle være et af de bedste steder at stifte bekendtskab med fænomenet, så selvom det regnede, og selvom der var lang kø udenfor, så var det her, jeg gik hen, efter at jeg var færdig med dagens shopping i Harajuku. Jeg tror jeg ventede over en time på at få et bord, for det var i hvert fald længe nok til, at jeg flere gange overvejede at smutte. Jeg hader nemlig at stå i kø, selv hvis det er efter pandekager.

Heldigvis blev jeg hængende, for soufflé-pandekager er altså noget man ikke må gå glip af. Jeg bestilte de originale White Soufflé Pancakes, og de var virkelig lækre. Nogle gange kan almindelige amerikanske pandekager godt være lidt tunge, men soufflépandekagerne på Burn Side St Cafe var lette og delikate. Den særligt luftige struktur opnås ved at tilsætte marengsdej og ricotta, men I skal ikke spørge mig om, hvordan det fine B-logo havner på pandekagerne.

Den lille café er en af den slags steder, hvor man gerne bliver hængende i evigheder, men med tanke på køen udenfor, er det nok ikke en god idé, så efter at have spist mine pandekager, skyndte jeg mig at drikke min kaffe og smuttede ud i regnen igen.


Burn Side St Cafe, 4-29-9 Jingumae, Shibuya, Tokyo, Tlf: +81(0)3-3403-0660

Adresse på japansk:東京都渋谷区神宮前4-29-9

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje