Tokyo: Aoyama Flower Market Tea House

Aoyama flower market

Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at kombinere blomsterbutik og café for Aoyama Flower Market Tea House er i dag vanvittigt populær blandt både lokale og turister.

Den søndag jeg kiggede forbi, var der kø langt ud på gaden, men jeg besluttede mig alligevel for at give det en chance. Aoyama Flower Market er nemlig en af de mest hypede caféer i Tokyo lige nu, og ifølge mine japanske venner not to be missed. Jeg blev skrevet op på en venteliste og en af medarbejderne oplyste, at der ville være cirka 45 minutters ventetid. Det var ok, for vejret var fint.

Aoyama Flower Market er virkelig et fantastisk sted. Indretningen er lidt som et stort drivhus, og der er ikke sparet på smukke blomsterdekorationer og grønne vækster. Menuen er mest til den søde side med flere lækre desserter at vælge mellem samt et spændende udvalg af forskellige slags te. Caféen er særlig kendt for deres te med friske urter, så den skulle jeg selvfølgelig prøve. Jeg kan ikke huske, om det var en Refresh Blend eller en Relax Blend jeg endte med at bestille, men der var mynte i, og det smagte rigtig godt.

Til den søde tand faldt mit valg på den yndigt udseende Flower Parfait med rosenblade, rosegelé og müesli. Müesli er en utrolig populær ingrediens i desserter i Tokyo (og mange andre steder i Asien) lige nu, og jeg skal skam ikke klage. Det er altid lækkert med lidt, der knaser. Parfaiten smagte rigtig godt, og den parfumerede smag af roser var ikke for overdøvende, så selvom man ellers normalt ikke er til den slags desserter, tror jeg den vil være et hit.

Aoyama Flower Market Tea House, Minami-Aoyama, Minato-ku, 5-1-2, Tokyo, Tel: +81 (0)334868787, Nearest subway station: Omotesando. Address in Japanese: 南青山本店, 東京都港区南青山5-1-2

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje