Tokyo: Calbee Plus – Chips med chokolade og softice

Calbee Plus, chips med softice og chokolade

Tingene går stærkt i Tokyo og det, der er populært i dag, er ofte glemt i morgen. Den japanske snackproducent Calbee er en af undtagelserne, som år efter år har formået at holde sig med fremme i feltet, og Calbees kartoffelchips går tilsyneladende aldrig af mode.

I Calbee Plus-butikken i Harajuku kan man købe frisklavede kartoffelchips lige fra frituren. De fås med forskellige slags toppings inklusive en version med Royce-chokolade og softice. Royce er et japansk chokolademærke, og inden jeg opdagede champagnetrøflerne fra schweiziske Sprüngli, var den mørkeblå Nama fra Royce min ubestridte favorit. Alt fra Royce smager nemlig stjernegodt, så jeg bestilte selvfølgelig mine chips med Royce-chokolade.

Det lyder måske som en underlig kombination, men chokolade og kartoffelchips er bestemt ikke nogen dårlig idé. Dyp det hele i softice, og man har den ultimative lækkerbisken. Chokolade, chips og softice, what’s not to love? Efter at jeg havde taget billederne blev hver en chips-krumme spist.


Calbee Plus, Takeshita Street, Harajuku, Shibuya, Tokyo, Adresse på japansk: 神宮前1-16-8 Shibuya, 東京都

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje