Tokyo: Akiba Bay Hotel – Et kapselhotel kun for kvinder

Akiba Bay Hotel, Tokyo

Sidst jeg var i Tokyo, boede jeg på Akiba Bay Hotel, som er et nyt kapselhotel tæt ved Akihabara Station. Man måtte ikke tage billeder inde i soveområderne, men deres layout var nogenlunde det samme som på det kapselhotel, som jeg boede på året inden. Akiba Bay Hotel er dog kun for kvinder, og der var masser af pastelfarver og søde små detaljer i indretningen.

Badeværelserne havde separate bruserum samt et rigtig lækkert område, hvor man kunne tørre hår og lægge make-up, og der var masser af lækre skønhedsprodukter, som det var gratis at anvende, og badeværelser og toiletter blev holdt skinnende rene.

Man skulle være ude af hotellet mellem 10-17 hvor der så blev gjort rent, og når man kom tilbage, ventede der rene slippers og nye håndklæder samt et tandbørstesæt.

I kapselområdet skulle man være stille, men der var en lounge i kælderen, hvor man kunne snakke, og det var her jeg gik ned, når jeg skulle ringe hjem eller blogge.

Jeg er efterhånden blevet ret vild med kapselhoteller, for når jeg er i Tokyo er jeg alligevel ude i byen hele dagen, og har bare brug for et rent og komfortabelt sted at sove, så en kapsel er fint med mig. Akiba Bay er det lækreste kapselhotel jeg har boet bo, og helt sikkert et sted jeg kunne tænke mig at overnatte igen.

Akiba Bay Hotel, 44-4 Kanda Neribeicho, 千代田区 Chiyoda City, Tokyo

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje