Fri fragt ved bestillinger over 400kr. Vi planter et træ for hvert produkt du køber.

Mitzie Mee Blog

Tokyo: Akiba Bay Hotel – Et kapselhotel kun for kvinder

Akiba Bay Hotel, Tokyo

Sidst jeg var i Tokyo, boede jeg på Akiba Bay Hotel, som er et nyt kapselhotel tæt ved Akihabara Station. Man måtte ikke tage billeder inde i soveområderne, men deres layout var nogenlunde det samme som på det kapselhotel, som jeg boede på året inden. Akiba Bay Hotel er dog kun for kvinder, og der var masser af pastelfarver og søde små detaljer i indretningen.

Badeværelserne havde separate bruserum samt et rigtig lækkert område, hvor man kunne tørre hår og lægge make-up, og der var masser af lækre skønhedsprodukter, som det var gratis at anvende, og badeværelser og toiletter blev holdt skinnende rene.

Man skulle være ude af hotellet mellem 10-17 hvor der så blev gjort rent, og når man kom tilbage, ventede der rene slippers og nye håndklæder samt et tandbørstesæt.

I kapselområdet skulle man være stille, men der var en lounge i kælderen, hvor man kunne snakke, og det var her jeg gik ned, når jeg skulle ringe hjem eller blogge.

Jeg er efterhånden blevet ret vild med kapselhoteller, for når jeg er i Tokyo er jeg alligevel ude i byen hele dagen, og har bare brug for et rent og komfortabelt sted at sove, så en kapsel er fint med mig. Akiba Bay er det lækreste kapselhotel jeg har boet bo, og helt sikkert et sted jeg kunne tænke mig at overnatte igen.

Akiba Bay Hotel, 44-4 Kanda Neribeicho, 千代田区 Chiyoda City, Tokyo

Effektiv koreansk hudpleje med naturlige ingredienser

Håndvævet i Cambodia

Bæredygtigt koreansk design.

Jeg er på YouTube!

Videoer fra mine rejser + Opskrifter fra hele verden.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, tips og anbefalinger en gang om måneden.

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.