Tokyo: En aften på Robot Restaurant

Robotrestauranten i Tokyo

Det er let at rejse alene i Tokyo. Byen er meget sikker og der er masser af ting man kan se og gøre på egen hånd. I løbet af hverdagene var jeg ude i byen hele dagen, og så dødtræt om aftenen, at jeg ikke orkede andet end at spise mig en skål ramen før jeg vendte hjem til min kapsel.

Lørdag aften ville jeg dog gerne lave lidt andet end bare min sædvanlige ramen-rutine, og jeg kom på, at Rieko havde fortalt mig om Robot Restaurant i Shinjuku, som efter sigende skulle være et af de hotteste steder at tage hen lige nu. Robot Restaurant ligger i Kabukicho, som faktisk er et redlight område i Shinjuku, men i Japan virker selv redlight-distrikterne ret nuttede, og jeg har mange gange før gået omkring i området selv, uden at det har rørt mig.

Det eneste jeg var bekymret for var, om det ville være et problem at jeg ikke havde bestilt billet  i forvejen, men jeg var heldig og fik en billet til forestillingen, der startede kl. 19:50. Billetten kostede 6000JPY og for 1000JPY ekstra, fik jeg en sushibox med i købet.

Robot Restaurant liggere flere trapper under jorden. Stedet var helt fuldt den aften, og jeg tror ca. 99% af publikum var udenlandske turister. Jeg havde forventet, at der ville være flere japanere, men det går hurtigt i Tokyo, og det, der er superpopulært den ene uge, kan sagtens være helt glemt ugen efter.

Robot Restaurant er egentlig ikke en restaurant, men mere en kabaret. Showet startede med en slags traditionel japansk kabuki-teater på ecstasy, komplet med neonparykker og elguitarer. Derefter fulgte en boksekamp mellem to robotter, før en serie af ret underlige optrædener tog sin begyndelse. Der var en panda, som red på en ko og en kæmpestor slange, som spiste en skurk og til sidst kom alle robotter, sangere og musikere så ud til den store finale. Jeg grinte rigtig meget den aften. Nogle gange, fordi det var sjovt, men lige så mange gange, fordi det var helt sort, og jeg ikke anede, hvordan jeg ellers skulle reagere. Tag for eksempel den gang en flok robotter med kæmpebryster trillede ind på scenen. WTF?? 6000JPY lyder måske en smule pebret, men det var sgu’ en oplevelse, der var alle pengene værd.


Robot Restaurant er en af de ting, man kun finder i Japan, og selvom det for tiden mest er turister, som besøger restauranten, så er det helt sikkert en oplevelse, der er værd at tage med. Hvor tit er det ellers, at man har mulighed for at se robot-wrestling, kæmpeslanger og psykedelisk kabuki-teater?

Der er 3 shows hver aften (17:55, 19:50 og 21:45) samt et ekstra show kl. 16:00 om lørdagen og søndagen. På Robot Restaurant’s hjemmeside kan man se de præcise tider, som varierer i løbet af ugen.
Robot Restaurant er egentlig ikke en restaurant, men mere en kabaret. Showet tager cirka 2 timer, og der er pauser undervejs, hvor man kan købe snacks og drikkevarer (også alkohol) i baren eller fra sælgerne, som går rundt mellem publikum.

Man køber billet til Robot Restaurant online eller på billetkontoret, som ligger på den anden side af gaden i forhold til restauranten. Et stykke tid inden showet starter bliver man guidet hen til indgangen, som er placeret henne om hjørnet af bygningen. Man bliver vist ind i en lounge, hvor man sidder i ca. 30 minutter før man bliver sluppet ind i selve kabaret-lokalet, som ligger under gadeplan.

Billetter koster 8000¥ plus 1000¥ hvis man vil have mad. Den sushitallerken jeg fik, var bestemt ikke noget at skrive hjem om, så med mindre du ikke har spist inden showet og er bange for at dø af sult undervejs, så kan det ikke anbefales at bestille mad i forvejen. Snacks og øl, som kan købes i løbet af aftenen, er et bedre alternativ, hvis du spørger mig.

• Øl koster 500¥, sodavand 300¥ og robot-chips (selvfølgelig vil du have sådan nogle) koster 200¥.

• Hvis man har købt billetter online, så skal man hente billetterne hos billetkontoret senest 30 minutter inden showet starter.

•  Dress code: Ingen solbriller, ingen kostumer, ingen store parykker. Fulde personer, og medlemmer af kriminelle organisationer bliver heller ikke lukket ind. Hvis man har en tatovering, skal den dækkes til.


Robot Restaurant, 1-7-1 Kabukicho, Shinjuku, Tlf: 03-3200-5500, Adresse på japansk: ロボットレストラン|トップページ, 東京都新宿区歌舞伎町1-7-1 新宿ロボットビル地下2階, 東京

> Besøg Robot Restaurant’s website

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje