Tokyo: Sensō-ji sightseeing

Senso-ji, Tokyo

Jeg er jo ikke nogen større sightseeing-haj, og mange turister på ét sted giver mig røde knopper. Det er ganske enkelt mere mig at spadsere lidt rundt på må og få og indsnuse byen incognito end at haste afsted på øverste dæk af en rød dobbeltdækkerbus med Nikon kameraet i højeste hug. Engang imellem gør jeg dog en undtagelse, og nogle gange bliver jeg endda positivt overrasket.

Senso-ji templet, som er en af de største seværdigheder i Tokyo, faldt jeg over ved en tilfældighed, da Anna-Carin og jeg efter en sejltur på Sumida floden skulle finde hen til Asakusa metrostation. Dette enorme bygningsværk var svært at komme udenom, så vi besluttede os for at give det en chance.

Det er jeg glad for at vi gjorde, for det er et rigtigt hyggeligt område, som jeg sidenhen er vendt tilbage til adskillige gange.  Selvom der nogle dage kan være rigtigt mange mennesker, hviler der en slags ophøjet ro over stedet, som gør Senso-ji til en fantastisk oase midt i Tokyos stress og jag.

Senso-ji er Tokyos største tempel og en del af det blev bygget helt tilbage i 600-tallet. Man går ind af en imponerende portkonstruktion og derefter op af en vej, Nakamise-Dori, som leder hen til selve templet. Nakamise-Dori er flankeret af små butikker, hvor man kan købe diverse souvenirs samt røgelsespinde. I de små gader udenfor selve tempelområdet  kan man desuden købe kunsthåndværk, keramik og japanske kokkeknive ret billigt. Inde på området er der også den smukkeste japanske have med anlagte søer hvor karper svømmer rundt.

Selvom der er mange turister, er antallet af japanere som rent faktisk kommer der for at bede ganske anselig og Senso-ji er et fascinerende eksempel på hvorledes historien og traditionerne stadigvæk har en stor plads i det på alle andre måder så ultra hightech japanske samfund.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Tokyo

Reklame – Book dit hotel i Tokyo her:

  • Aoyama Flower Market er en kæde af blomsterbutikker, og i den oprindelige butik ved Omotesando Station, er der også en café. Det har helt sikkert været en god idé at …

  • Tokyo: Hvor skal man bo?

    by Mitzie Mee

    Tokyo er en af verdens dyreste byer, og en overnatning på et godt, centralt beliggende hotel kan sagtens koste en mindre formue. Derudover er Tokyo kæmpestor og metroen kører ikke …

  • Poul og jeg startede dagen med at tage den travle Yamanote-metro til Shibuya, hvor vi ville besøge kattecaféen Hapi Neko. Det var dog lettere sagt end gjort, for Hapi Neko …

  • Yodobashi Akiba er en kæmpestor elektronikbutik lige ved siden af Akihabara metrostation. Fordelt på 8 etager findes her alt man kan ønske sig indenfor computere, kameraer og TV, så hvis …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje