New York: Poké Bowls på Sons of Thunder

Sons of Thunder, New York

Kan I huske Sue? Hende den supersøde pige, som jeg mødte sidste sommer i New York og endte med at tilbringe de fleste af dagene samt nogle enormt sjove aftener i byen med? Da jeg var i New York sidste måned havde vi begge to ret fyldte kalendere, men det lykkedes os dog at klemme nogle playdates ind hist og her, og en af dem var på Sons of Thunder.

På trods af Sons of Thunders burger-logo, så er det poké bowls, som de er mest kendt for. Poké bowls er ris toppet med rå fisk og grøntsager, lidt som en mere pimpet version af en japansk donburi. Hvis der var noget, der hed it-mad (det er der vel ikke?) så ville poké bowls nok være blandt top 5 lige nu. I Hawaii har de dog spist poké bowls de sidste mange årtier, og jeg håber at konceptet er kommet for at blive, også udenfor Hawaii, da det er en af de ting, jeg sagtens kunne spise til frokost hver eneste dag.


De sunde og appetitlige poké bowls har taget New York med storm, og Sons of Thunder er et af de bedste steder at prøve denne hawaiianske specialitet. Hvad er så poké bowls? Der er mange forskellige varianter, men den klassiske version består af ris toppet med rå fisk, grøntsager og en sojadressing. På Sons of Thunder kan man vælge mellem hvide eller brune ris samt bestille ekstra tilbehør såsom avocado, tofu og edamame.

Priserne starter ved 7,50$ for vegetarversionen med tofu eller gulbeder, men hvis du kan lide rå fisk, så skal du selvfølgelig bestille en Half + Half (10,75$ for to toppings) med ahi tun og rå laks.
Sons of Thunder serverer også hotdogs, og jeg har hørt at det kun er et spørgsmål om tid, før de også begynder at servere burgere og fritter. Jeg glæder mig til at se, hvordan det falder ud, men jeg håber samtidig, at de beholder deres lækre poké bowls på menuen.

Min New York City Blog


Sons of Thunder, 204 East 38th Street, New York, NY 10016, Tel: +1 (646) 863-2212

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop