New York: Mission Chinese – Hipster Chinese?

Mission Chinese, New York
Mission Chinese

Første aften i New York spiste vi på Mission Chinese. Poul var ikke alt for begejstret til udsigten til kinesisk aftensmad når man nu er i en by fyldt med gode pizzaer, men Mission Chinese er ikke nogen almindelig kinesisk restaurant. Faktisk ved jeg ikke helt, hvordan man bedst kan beskrive Mission Chinese. Måske hipster asiatisk vil være en passende betegnelse? 

Vi havde ikke reserveret bord, så vi gik bare derhen og ventede på, at det blev vores tur. Mens man venter kan man bestille cocktails i baren, så jeg fandt en sort cocktail ved navn Moonwalk, som jeg tænkte jeg skulle tilbringe ventetiden i selskab med. Det tog dog ikke mere end 10 minutter, før det havde en plads til os, så resten af Moonwalk tog jeg med hen til bordet.

Vi var ikke særlig sultne, så vi endte med at bestille lidt mindre mad, end vores tjener vist havde ønsket, men meget mere, end vi kunne spise. På Mission Chinese gør man sig ikke de store anstrengelser med hensyn til styling af maden, så det var en glædelig overraskelse at finde ud af, at maden smagte væsentligt bedre end den så ud.

Tag fx. deres Cellophane Noodles med æg, tørret kammusling og svinekød. Det så ud som en gang fedtet rod på tallerkenen, men det smagte forrygende. Den ret jeg bedst kunne lide var dog de rå kammuslinger drysset med kombu (kelp) og svøbt i crispy nori (tang). Let og lækkert og lige det, man har lyst til, når man er jetlagged og mest sulten for sjov.

Et af nabobordene bestilte Beggar’s Duck, som er en af Mission Chinese’s mest berømte retter. Det er en hel and bagt i en skal af ler, som man slår hul på ved bordet, og det skulle efter sigende smage helt fantastisk.


Mission Chinese, 171 E Broadway, Lower East Side, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje