Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

New York: Cocktails for kendere

Nitecap, cocktails i New York

Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. Gode cocktails bliver jeg derimod aldrig for gammel til. Nogle gange har jeg lyst til noget sødt og lyserødt, mens jeg andre gange foretrækker noget stærkt med promille-potentiale. Lige nu er jeg ret vild med alt med Mezcal, og cocktails med champagne siger jeg heller aldrig nej tak til. Her har I nogle af de steder, som jeg synes gør det lidt bedre, end alle de andre.

Bar 54, cocktails i New York

Bar 54

Denne rooftop bar på Hyatt Centric Times Square har supergode cocktails og en fantastisk udsigt over byen. Dog er det også vanvittigt dyrt, selv for New York, med drinkspriser omkring 26$ og op. Grunden til at Bar 54 trods alt findes med på denne liste er, at det er et af de få steder i denne del af byen, hvor man kan nyde udsigten (og for det meste finde et sted at sidde) uden at skulle trænges med festaber, udsmidere og gæstelister. Fik jeg sagt at deres cocktails er supergode?

Bedst til: Cocktails med udsigt. Det er sådan en bar, jeg godt kunne finde på at tage mine forældre med på.

Bar 54, Hyatt Centric Times Square, 135 W 45th Street (between 7th Avenue & Avenue of the Americas), Theater District, New York

The Campbell, cocktailbarer i New York

Campbell

Den nyrenoverede klassiker på Grand Central Station er garant for veltillavede drinks og grandios atmosfære. Der er megahøjt til loftet, og det imponerende lokale ligner noget fra The Great Gatsby. Tag plads i baren og kig med fra første parket, når dit mesterværk af en cocktail kommer til live.

The Campbell er bedst til after work.

The Campbell, 15 Vanderbilt Avenue (between 42nd St & 43rd St), Grand Central Station, New York 

Fig.19, New York

Fig. 19

Stilig speakeasy gemt inde bagest i et galleri. Deres cocktailmenu er kort, men velgennemtænkt, og jeg har endnu ikke fået noget derfra, som jeg ikke brød mig om (og jeg har efterhånden været igennem hele menuen). I hverdagene er der ret stille og roligt, men i weekenden er der næsten natklubstemning, når baren fyldes til bristepunktet.

Tag forbi til after work i hverdagene, eller kom i weekenden, hvor Fig. 19 er i party-mode.

Fig.19, 131 Chrystie Street, Lower East Side, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje