New York: Morgan’s Barbecue – Beef Brisket i Brooklyn

Morgan's Barbecue, Brooklyn, New York

Inden JAY-Z koncerten spiste Poul og jeg på Morgan’s Barbecue som kun ligger en kort gåtur fra Barclays. Barbecue er måske ikke noget man umiddelbart forbinder med New York, men de seneste år er der kommet nogle rigtig gode barbecuerestauranter til, primært i Brooklyn. Jeg kan takke Leah for at jeg efterhånden er blevet introduceret til de fleste af dem, men Morgan’s fandt jeg selv frem til. Maden var rigtig god (specielt deres fatty beef brisket), så vil man have et godt måltid inden man skal til koncert i Barclays Center, så er Morgan’s altså et rigtig godt valg.

Vi skulle have mødtes med Jessica og Jerrell inden koncerten, men på grund af trafik og kødannelse på vejen blev de næsten 2 timer forsinket, og nåede kun lige frem inden koncerten startede.

Efter koncerten fik vi dog lige sagt hurtigt hej udenfor. Jeg synes selv jeg er ret stor fan af JAY-Z, men jeg kender faktisk en, der er endnu større fan, nemlig Jessica’s mand Jerrell. Vi kan altid snakke JAY-Z og efter koncerten var vi begge to helt eksalterede og havde masser af ting, vi lige skulle drøfte.

Billederne i dette indlæg er ikke de bedste, da man ikke måtte have kameraer med til koncerten, så jeg havde kun min iPhone med mig.


Morgan’s Barbecue, 267 Flatbush Avenue, Brooklyn, New York

Morgan's Barbecue, Brooklyn, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje