New York: Morgan’s Barbecue – Beef Brisket i Brooklyn

Morgan's Barbecue, Brooklyn, New York

Inden JAY-Z koncerten spiste Poul og jeg på Morgan’s Barbecue som kun ligger en kort gåtur fra Barclays. Barbecue er måske ikke noget man umiddelbart forbinder med New York, men de seneste år er der kommet nogle rigtig gode barbecuerestauranter til, primært i Brooklyn. Jeg kan takke Leah for at jeg efterhånden er blevet introduceret til de fleste af dem, men Morgan’s fandt jeg selv frem til. Maden var rigtig god (specielt deres fatty beef brisket), så vil man have et godt måltid inden man skal til koncert i Barclays Center, så er Morgan’s altså et rigtig godt valg.

Vi skulle have mødtes med Jessica og Jerrell inden koncerten, men på grund af trafik og kødannelse på vejen blev de næsten 2 timer forsinket, og nåede kun lige frem inden koncerten startede.

Efter koncerten fik vi dog lige sagt hurtigt hej udenfor. Jeg synes selv jeg er ret stor fan af JAY-Z, men jeg kender faktisk en, der er endnu større fan, nemlig Jessica’s mand Jerrell. Vi kan altid snakke JAY-Z og efter koncerten var vi begge to helt eksalterede og havde masser af ting, vi lige skulle drøfte.

Billederne i dette indlæg er ikke de bedste, da man ikke måtte have kameraer med til koncerten, så jeg havde kun min iPhone med mig.


Morgan’s Barbecue, 267 Flatbush Avenue, Brooklyn, New York

Morgan's Barbecue, Brooklyn, New York

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Mitzie Mee Shop