New York: Dansk Julefrokost i Brooklyn

Julefrokost i New York

Inden jeg tog tilbage til Dubai nåede jeg også lige en julefrokost hos Tina i Brooklyn. Det var en ret spontan ting, som blev arrangeret i løbet af et par dage, men det er ofte de spontane fester, som er sjovest, og det var også tilfældet her.

Jeg fik ansvaret for risalamanden og det viste sig at være lidt af en udfordring. Tror jeg brugte over en time i Whole Foods med at prøve at finde de rigtige ingredienser (tak Whole Foods-fyr for assistance og uendelig tålmodighed).

Grøden blev kogt, og fløden blev pisket, og selvom jeg fik kogt grød nok til hele Brooklyn, så blev selve risalamanden faktisk helt ok. Det var en anden sag med kirsebærsaucen, som vi ikke skal tale om. Eller skal vi? Jeg plejer altid at købe den på glas i Danmark, men det var ikke til at finde, så jeg kastede mig ud i at lave min egen, og det gik ikke så godt. De kirsebær jeg havde fundet var i en meget sød lage, så jeg smed masser af portvin og rødvin i for at dæmpe alt det søde, uden alt for meget held. Så huskede jeg et gammelt husråd fra min mormor om at man kunne tilsætte lidt salt, hvilket jeg gjorde. Lidt for meget. Så saucen blev for salt i stedet.  Jeg besluttede mig for at starte forfra og hældte al saucen fra kirsebærrene, men på det tidspunkt havde de absorberet så meget salt at saucen stadigvæk smagte ret skummelt. Aj aj aj!

Bortset fra min risalamande med skummel sauce var resten af maden virkelig god. Der var sild, varm leverpostej, frikadeller og hele molevitten. Og selvfølgelig masser af snaps. Tror faktisk det meste af Tinas barskab gik til grunde den aften. Heldigvis slap jeg væk, inden det blev rigtig grelt, men stakkels Julia fra Sweetescapes og hendes forlovede. Håber de når at komme sig inden juleaften:)

Læs mit indlæg om årets julefrokost hos mine forældres venner.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

  • Dumplings er det nye sort i New York lige nu, men min kærlighed til de små lækre pakker går meget længere tilbage. Dumplings er billige og færdige på få minutter, …

  • New York har masser af superfede nabolag med hver deres særpræg og unikke atmosfære, men hvor er der bedst at bo? Det kommer selvfølgelig helt an på, hvem man er, …

  • Clubbing har aldrig rigtig været noget for mig, og nu da jeg er i 30’erne, kan jeg heldigvis undskylde mig med, at jeg også er for gammel til den slags. …

  • 3 Broer i New York

    by Mitzie Mee

    Når jeg er jet-lagged og vågner kl. 5 om morgenen, så er noget af det bedste jeg ved at gå mig en tur på en af broerne mellem Lower Manhattan …

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje