Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

New York: Birria Tacos på Homemade Taqueria

Birria Tacos på Homemade Taqueria

Tror du på, at man kan manifestere ting ? Jeg er ikke helt sikker på, om jeg gør, men hvis jeg troede på det, så tror jeg at jeg manifesterede en dejlig mexicansk restaurant, lige da jeg havde allermest brug for sådan en 🙂 Jeg var lige ankommet til New York, og jeg var både sulten og jetlagged, da jeg begav mig ud for at finde et sted at spise frokost. Som skæbnen ville det, dukkede Homemade Taqueria pludselig op henne om hjørnet, med sin flotte farverige indretning, og et løfte om autentisk mexicansk mad.

Jeg bestilte birria tacos, og det viste sig at være et godt valg. Tacos’ene var fyldt med saftigt, mørt, slow-cooked oksekød, der var tilberedt til perfektion. Jeg har ikke spist birria tacos siden Ale @lemontwist_nyc tog mig med på Chofi Taco i Union City, så jeg var nysgerrig efter at se, hvordan birria tacos hos Homemade Taqueria gjorde sig, sammenlignet med dem, vi fik på Chofi.

Og hvordan var de så? Jeg er ikke nogen ekspert på området, men jeg syntes, at de var næsten lige så gode som birria tacos på Chofi. Dog kan jeg bedre lide consoméen på Chofi, som jeg synes virkede lidt tykkere i konsistensen og mere fyldig i smagen.

Atmosfæren på Homemade Taqueria var som hos en lille, familiedrevet restaurant, så jeg blev overrasket over at finde ud af, at Homemade Taqueria faktisk er en en kæde med filialer spredt over hele byen. Efter en lang flyvetur kunne jeg dog ikke have ønsket mig et bedre sted at spise frokost, og hvis du nogensinde befinder dig sulten og jetlagged i New York, så ville det ikke være et dårligt valg at tage ind forbi den nærmeste Homemade Taqueria.

I kan se alle de forskellige filialer på Homemade Taqueria website >>

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

New York City

Reklame – Book dit hotel i New York her:

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje