Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 400kr. Ellers koster fragt 40 kr.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 10% rabat.

Vejle: Sushi og Jordbær Ramune

Strawberry Ramune at Nara Sushi, Vejle

Efter en lang pause var Trine og jeg tilbage på Nara Sushi i går. Grunden til vores lange fravær var, at vi prøvede Bar’sushi for nogle måneder siden og begge to var enige om, at Bar’sushi nok var en lille smule bedre end Nara.

Bar’sushi blev derfor vores nye sushi-stamsted i Vejle, men for en måneds tid siden lukkede Bar’sushi og der dukkede en ny restaurant med et andet navn, men med samme koncept op. Desværre, så var den ikke særlig god, og efter en ret skuffende aften besluttede vi os derfor for at søge tilbage i Nara-folden igen.

Der er ingen tvivl om at Nara er fantastisk value for money, og selvom sushien måske er lidt (for) laks og tun-centreret, så er udvalget godt og niveauet på både mad og service er altid i top.

Jeg plejer at bestille Coke Zero på autopilot, men på grund af de nye tablet-menukort, blev jeg nu konfronteret med alle de andre forskellige drikkevarer de tilbød, og ved I hvad? De havde Ramune med jordbærsmag! Ramune er en kult-sodavand fra Japan, og man kan kende den på den lille glaskugle, som hjælper med at forsegle flasken og holde kulsyren nede i drikken. Man åbner flasken ved at bruge kapslen til at trykke glaskuglen ned i vandet, og det kan godt kræve lidt øvelse før man bliver mester.

Når man drikker flasken, skal man også holde den på en bestemt måde, så kuglen lægger sig i en lille fordybning nederst i flaskehalsen og ikke flyder op og stopper flaskehalsen til. Min jordbær-Ramune blev dog serveret med sugerør, så jeg ikke behøvede at bekymre mig om dette.   Og hvordan smager Jordbær Ramune så? Ret sødt og syntetisk på en skøn, nostalgisk måde:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  • Et af de punkter, hvor koreansk hudpleje adskiller sig væsentligt fra dansk hudpleje er selve rensningen af huden. Hvor vi i Danmark oftest bare anvender et enkelt renseprodukt, er det …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje