Vejle: Sushi og Jordbær Ramune

Strawberry Ramune at Nara Sushi, Vejle

Efter en lang pause var Trine og jeg tilbage på Nara Sushi i går. Grunden til vores lange fravær var, at vi prøvede Bar’sushi for nogle måneder siden og begge to var enige om, at Bar’sushi nok var en lille smule bedre end Nara.

Bar’sushi blev derfor vores nye sushi-stamsted i Vejle, men for en måneds tid siden lukkede Bar’sushi og der dukkede en ny restaurant med et andet navn, men med samme koncept op. Desværre, så var den ikke særlig god, og efter en ret skuffende aften besluttede vi os derfor for at søge tilbage i Nara-folden igen.

Der er ingen tvivl om at Nara er fantastisk value for money, og selvom sushien måske er lidt (for) laks og tun-centreret, så er udvalget godt og niveauet på både mad og service er altid i top.

Jeg plejer at bestille Coke Zero på autopilot, men på grund af de nye tablet-menukort, blev jeg nu konfronteret med alle de andre forskellige drikkevarer de tilbød, og ved I hvad? De havde Ramune med jordbærsmag! Ramune er en kult-sodavand fra Japan, og man kan kende den på den lille glaskugle, som hjælper med at forsegle flasken og holde kulsyren nede i drikken. Man åbner flasken ved at bruge kapslen til at trykke glaskuglen ned i vandet, og det kan godt kræve lidt øvelse før man bliver mester.

Når man drikker flasken, skal man også holde den på en bestemt måde, så kuglen lægger sig i en lille fordybning nederst i flaskehalsen og ikke flyder op og stopper flaskehalsen til. Min jordbær-Ramune blev dog serveret med sugerør, så jeg ikke behøvede at bekymre mig om dette.   Og hvordan smager Jordbær Ramune så? Ret sødt og syntetisk på en skøn, nostalgisk måde:)

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop