København: Brunch på Wulff & Konstali

Wulff & Konstali, København

Har jeg fortalt jer om Line og Maria før? Det er to af mine veninder tilbage fra flyveskolen, og i sidste uge mødtes vi til brunch på Wulff & Konstali. Det er ikke meget vi får set til hinanden nu for tiden, da vi bor og arbejder i forskellige lande, men forleden lykkedes det endelig at være i København på samme tid.

Det er kun Maria, som stadigvæk arbejder som pilot, men vi har alle tre tilknytning til rejsebranchen på den ene eller den anden måde. Hvis man først har fået smag for den dynamik og foranderlighed som kendetegner branchen, tror jeg det er utroligt svært at finde sig til rette i et almindeligt 9-17 job bagefter. Det ville i hvert fald være fuldkommen umuligt for mig. Vi fik snakket rigtig meget, og det endte med, at vi aftalte, at de kommer ned og besøger mig i Dubai til maj! Yay!

På Wulff & Konstali sammensætter man selv sin brunch fra et fristende udvalg af småretter på menuen. 5 retter koster 129kr. og 7 retter koster 149kr. Selvom 5 retter er mere end rigeligt, så er det endnu ikke lykkedes mig at begrænse mig til 5, for der er så mange lækre ting at vælge imellem.

Billederne nedenfor er et mix af billeder fra dette besøg og fra et besøg sidste år. Jeg har nemlig indgået en aftale med mig selv om, at jeg max må bruge 5 minutter på at fotografere, når jeg er ude at spise, og i stedet prioritere at nyde maden og selskabet. Så gælder det jo om at være skarp og udnytte de 5 minutter effektivt, og det fik jeg ikke lige gjort forleden.

Hvad skal man bestille på Wulff & Konstali?

Nu skifter menuen jo tit, så det jeg skriver her, er måske ikke aktuelt om nogle uger, men lige nu, så vil jeg anbefale følgende:

Tebirkes: Wulff & Konstalis tebirkes er legendarisk og det virker som om, den er kommet for at blive på menuen.

Avocado: Jeg syntes den tidligere version med sesamfrø var bedst, men versionen lige nu med knuste hørfrø kan helt sikkert også anbefales.

Vafler: Vafler har de fuldstændig styr på hos Wulff & Konstali. Min favorit hidtil er den med flødeskum og birkes.

Juice: Er friskpresset og fås i rød eller grøn version. Jeg plejer at vælge den grønne.

Hvad skal man styre udenom:

Hver har sin smag, men de følgende retter ville jeg nok ikke bestille igen:

Blodappelsin med rosmarinhonning. Man kunne ikke rigtig smage honningen, så blodappelsinen virkede lidt kedelig og var ikke pengene værd.

Laks: Laksen var supergod da jeg var der i 2016, men den syltede laks (ja, hvad f… er egentlig det?!) de har på menuen lige nu bliver aldrig et hit hos mig.


Wulff & Konstali, Lergravsvej 27, 2300 København S, Tlf: +45-32548181

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og nyt fra shoppen hver søndag.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

Mitzie Mee Shop