Fri fragt i Danmark ved bestillinger over 300kr. Ellers koster fragt 30 kr.

København: Frokost på Slurp Ramen

København: Frokost på Slurp Ramen

Det er stadigvæk ramen-vejr her i Danmark, så da jeg mødtes med min ven Peter og hans kæreste D i weekenden, besluttede vi os for at tage på Slurp, som er en lille ramen-restaurant på Nansensgade.

Vi endte alle tre med at bestilte shoyu-ramen, som var en skøn skål med en klar, delikat kyllingesuppe, som man blandede med noget svampepasta, der bidrog med yderligere dybde og fyldighed til smagen.

Jeg er virkelig imponeret over, hvad der er sket på ramen-fronten i København i løbet af de sidste 10 år, og jeg synes at de danske ramensteder overordnet har fundet en god balance, hvor man har respekt for det fundamentale men samtidig godt tør lege lidt med ingredienserne og sætte sit eget præg på det, der bliver langet over disken.

Peter og D fortalte, at de rigtig godt kan lide Slurp, men at de sjældent kommer der, da der stort set altid er lang kø udenfor. Da vi var der, var vi heldige, og der var ingen ventetid, men mens vi spiste kunne vi se, hvordan der begyndte at danne sig kø udenfor. Fortrød en lille smule vores vinduespladser, da man jo godt kan føle sig tvunget til at spise lidt hurtigere, end hvad man ellers ville have gjort, når der står en hel flok sultne mennesker og kigger på dig ude fra kulden:)

Slurp Ramen, Nansensgade 90, Copenhagen

Seneste indlæg

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper i Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

LAD OS HOLDE KONTAKTEN!

Tilmeld dig Mitzie Mees nyhedsbrev og få en mail med rejseinspiration, opskrifter og andet godt hver søndag. Du får også 10% rabat, når du shopper hos Mitzie Mee Shop.*

* Gælder kun så længe du er tilmeldt nyhedsbrevet. Kan ikke anvendes sammen med andre rabatkoder. Rabatten gælder ikke fragtomkostninger.

Jeg spammer ikke! Læs min privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Mitzie Mee Blog

  •  De søde minihåndklæder pynter både på spisebordet og på badeværelset, men hvordan er det lige man folder dem? Her er en guide til hvordan man folder minihåndklæder, så de ser …

  •   Foråret er her, og det er tid til at tage afsked med de tunge vinterklæder og bringe farverne tilbage i garderoben. Tie-dye-tørklæder er en rigtig god måde at introducere …

  • Hvert år, på dagen for Oscar-uddelingen, sender min ven Alex sin personlige top ti-liste over film, han har set i det forgangne år. Det er en fantastisk liste, fyldt med …

Sanne Møller, Mitzie Mee

Mitzie Mee Shop - Koreansk Hudpleje

Jeg har altid været interesseret i makeup og hudpleje, og da jeg ofte besøger Korea, fik jeg tidligt øjnene op for K-Beauty. Sydkorea har satset rigtig meget på forskning og generelt været gode til at støtte de koreanske beauty brands, og landet er i dag helt fremme i feltet indenfor hudpleje og skønhedsprodukter.

Her i Mitzie Mee Shop finder I et nøje udvalgt sortiment af produkter. Jeg er uddannet læge, så jeg har en god basis for at kunne evaluere de forskellige ingredienser og virkningsmekanismer, og jeg anbefaler kun produkter, som jeg selv har prøvet og kan stå inde for.

Har du spørgsmål til produkter eller ingredienser? Send mig en mail på: beauty@mitziemee.dk 

Interesseret i Sydkorea? Så finder du min blog om Sydkorea her >>

Koreansk Hudpleje